fbpx

Billettsalget til Marispelet går unna

Radio Rjukan30. juli 20153min
marispel2015-gjest_0a39

""– Nå er alt klart, etter gårsdagens suksessfulle generalprøve.
Billettsalget idag har tatt av skikkelig, spesielt for kveldens premiereforestilling, sier Brekka. Det er fortsatt billetter i skrivende stund til alle dager, men det gjelder å hive seg på nå.
Brekka kom til Kinoplassen i sponset Skoda fra Skrim Bil, og møtte der dagens gjesteskuespiller Hallvard Flatland som kom i bil med Lars Svartdal, før det bar videre til bråøving.
Også ordfører Steinar Bergsland og ortdførerkandidat Bjørn Sverre Birkeland skal være gjesteartister i årets spel.

Detr er billetter igjen til alle dager, men det begynner å gå unna nå, spesielt for ikveld, sier turistsjef Karin Rø til Radio Rjukan.
– Jeg var på genralprøven igår, og det var helt magisk. Da var det trolsk tåke, og helt fan.tastisk.
– Vi skulle gjerne hatt det slik hver eneste dag, me n vi regner ikke med tåke de fire kommende dagene, sier Brekka, som stråler av forventning og glede i alt oppkjøringsstresset før kveldens premiere.

– Det var utrolig bra. De blir bare bedre og bedre, og det passer sikkelig inn med lokal profil, kveing, folkedans og ikke minst bruken av tinndøldialekten. Det er herlig ""tradisjonsbæring, og et helt fantasisk produkt, sier Rø, som forteller at turistkontoret er klare til å selge unna de 2800 billettene til de fire kommende dagers forestillinger. De kan også kjøpes på nett.
– Det er mange endringer fra sist, og det var veldiog spennende, sier Rø, som også fryder seg over litt godvær igjen de nærmeste dagene i Turist-Tinn.

Værutsiktene for idag og de neste fire dagene ser helt supert ut, så nå er det bare å skaffe seg billetter!
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia