fbpx

Billettene til Fotspor 2016 ute

Radio Rjukan10. august 20164min
verdensarvfest-33_aa77

""Det ble tidlig klart at fjorårets suksess "Fotspor", som var verdensarvfeiring i byen som nettopp var blitt en del av UNESCOs verdensarv, ville få oppfølger, og ikke usannsynlig bli et årlig arrangement.
Og nå er programmet for "Fotspor 2016" klart, og det får kultursjef Marit Kvitne til å være begeistret i sine uttalelser.

– JAAA…vi har nå alt på plass, akkurat slik vi hadde tenkt! Årets "Fotspor" blir helt fantastisk. Billettsalget til det morsomste og den mest spennende historiske og kulturelle blåtur starter på visitrjukan / turistkontoret i mandag klokka 08.00, så løp og kjøp, sier Kvitne, som tydelig gleder seg.

Fjorårets arrangement var en vandring gjennom byen med store overraskelser underveis. Det hele startet på Rjukan stasjon, og slik blir det også i år. men bortsett fra det, skal man ikke vente det samme som ifhjor på årets Fotspor. mer får man ikke vite, for det SKAL være hemmelig – en "blåtur".

""Berit Eide var en av dem som ga fjorårets Fotspor ovasjoner:
– Jeg må si takk kultursjef Marit Kvitne, verdensarvkoordinator Øystein Haugan & co for et fantastisk arrangement. Fotspor har allerede har satt sine spor og jeg gleder meg allerede til neste byvandring, sa Berit Eide til Radio Rjukan etter fjorårets arrangement.
– Herremin så utrolig stolt man blir av Rjukan så mange dyktige mennesker som bor her! Det anbefales på det sterkeste når neste byvandring kommer! Hadde gåsehud mer enn en gang! Det var som å være med i et historisk skuespill, sier Eide.

Nedenfor i galleriet, kan du se noen bilder fra fjorårets tur.

Linker:
Billetter til Fotspor 2016

Tidligere saker på radiorjukan.no:
Byvandring med kulturinnslag
Les mer om Fotspor 2015

Fotos: Kyrre Dahl

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia