fbpx

Vil gjenta frivilligehts dag

Radio Rjukan16. oktober 20234min
frivillighet friskis

Det var tilslutt 27 lag og foreninger som stilte opp på «Frivillighetens dag» søndag i det som er Frivillighetsåret 2022.

– Og det er vi svært takknemlige for og imponert over. Frivillighetens dag er en kjempefin møteplass for å promotere sin aktivitet og kunne rekruttere nye medlemmer. Og vi er godt fornøyd med arrangementet og alle som stilte opp, men litt skuffet over at det ikke kom flere publikum, sier kultursjef Marit Kvitne.

– Vi tror at valg av dag, en søndag, ikke var en optimal dag, men at det hadde vært bedre med en lørdag, da det allerede er mye folk på byen. Det er nok en mye bedre dag, mener Kvitne.

– Kulturenheten har hatt evaluering i dag og kommet frem til at dette vil vi arrangere og legge tilrette for som en årlig Frivillighetens dag. Men fra og med neste år – blir Frivillighetens dag avholdt fast andre lørdag i september, så neste dato blir altså lørdag 9. september 203, til samme tid som i år, klokketimene fra klokka 12-15, sier Kvitne.

– Den helgen kolliderer verken med høstmarkedet i bygda eller Hydromarsjen. Vi håper på enda større oppmøte neste år både av lag og foreninger og publikum, mener kultursjefen.

Også Rjukan frivilligsentrals leder Åshild Langeland er godt fornøyd.

– Det ble et flott arrangement, og mange lag hadde lagt mye ned i standen. Da skulle vi ønsket at flere kom. Men nå vil vi be om tilbakemeldinger, sier Langeland.

– Vi ønsker oss tilbakemeldinger/evalueringer fra arrangementet Frivillighetens dag. Fint om alle som har noe å dele, forbedringstips osv. Det kan sendes en epost til: ashild.langeland@tinn.kommune.no, opplyser hun.

– Vi ønsker å gjøre arrangementet så godt som mulig slik at det kan bli et årlig høydepunkt!

Et marked som bare blir større og større

– Vi har plass til flere

Nå er Marit lei: – Det er jo en skikkelig plage

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia