fbpx

Starter teknobingo på Rjukan

Radio Rjukan3. februar 20167min
haandtverkeren-bingo-lokale_94b0

Nå kan folk på Rjukan snart gå på bingolokalet igjen. Det er mange år siden sist det var annet enn radiobingo i Tinn, men nå blir det daglig såkalt teknobingo i lokalene det Rjukan ligningskontor holdt til i det som er kjent som "gamle Håndtverkeren", der Tinn Håndtverkerforening holdt til. Bygget som er eid av Lidvard Arvesen er kjøpt opp av selskapet som eies og drives av Mariann Martinsen. 
Kontorutstyrforretningen Facit fortsetter som leietaker i byggets førsteetasje, mens bingoen skal ta opp andreetasje i det store bygget.

– Kona mi har drevet med bingo i mange år, forteller Steinar Martinsen til Radio Rjukan.
– Mora hennes åpnet bingo for 23 år siden i Krokstadelva, og har jobba med dette i mange år og har utvidet flere ganger.
For endel år siden var vi på Rjukan og vurderte det, og har siden sett etter lokaler. Vi kom over Håndtverkeren og kjøpte bygget av Lidbvard Arversen.

– Bygget er veldig egnet til bingo, i etasjen der skatteetaten var, sier Martinsen, som forteller at snekkere og malere  nå pusser opp lokalet nå.
– Vi trenger endel plass, og ygget er pefekt for oss. Vi får bingo- og dataterminaler på hvert bord, og også mulighet for tradisjonellle papirbonger der du krysser av manuelt, forteller Martinsen.

– Er denne bingoen en samkjøring med andre bingoer?
""– Ja, dette er teknobingo som samkjører med de andre stedene som vi driver, blant anmnet i Bø (bildet til høyre), Tråkka, Mjøndalen, Krogstadelva, Mjøndalen og Spikkestad, forteller Martinsen.

Snart blir det åpent bingolokale fra klokka 10 til 22 hver dag, med 40 spill med 5 rekker på hvert spill.
– 
Vi skal også ha Norsk Tipping med sine spilleautimater med sidespill i lokalet, og noen rom med såkalte OK-maskiner i utenom bingoen. Engang i måneden har vi en superjackpotdag med ekstra premier, ferteller Martinsen. 

– Vi skal også ha senkveld med ekstrapremier fram til midnatt en gang i måneden, men det vanlige er fra ti til ti, sier Martinsen, som håper mange vil prøve seg på teknobingo.

– Vi har et system der du kan forhåndskjøpe og være med på spillet selv om du ikke er i hallen. Det er et kort du fyller ut, men det vi satser på først og fremst er det sosiale, og det å møte hverandre i trivelige lokaler og komme seg ut, og det viser seg at det er populært de andre stedene vi driver, sier Martinsen.

Nå har de annonsert etter folk å ansette, og har fått respons.
– Vi skal intervjue mulige ansatte nå denne uka. I første omgang snakker vi om to faste stillinger og to deltidsstillinger.
Vi har satt mandag 22. februar som startdato. Det er det vi går utifra, og det ser ut som om det kan gå greit å få til.
Vi er veldig veldig spent, men har fått posotive tilbakemelding så langt fra folk vi har snakka med i by'n, sier Martinsen.

Teknobingo er underlagt Lotteritilsynet.
– Vi er underlagt lotteritilsynet – det er veldig strengt, og ca 30% av omsetninga skal gå til frivillige organisasjoner, og vi har knytta til oss dem her lokalt som vi bør, fortellwer Martinsen..
– Vi har blant annet fått med oss Rjukan Idrettslag, Norske Redningshunder Avd. Tinn, Tinn Snøscooterklubb, Røde Kors, Tinn Jeger & Fiskerforening, Rjukan Golfklubb og Solfesten. Og vi trenger kanskje et par til, sier Martinsen.

SelskMariann Martinsen apet Rjukan Bingo AS ble registrert i Brønnøysund i oktober, og Mariann Martinsen driver ifølge Proff.no selskapene Lykkespill.no og fem bingoselskaper.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia