fbpx

Søndagsåpen dagligvare til september

Radio Rjukan6. juni 20154min
sondagsaapent-sommer_a89b

""

Kiwi, Meny og Rimi vil holde alle sine forretninger søndagsåpne. Kiwi, Meny og Rimi vil holde åpent fra fra 10 til 18 på søndager helt fram til september.

Det er i turistsesongen nå på sommeren at turister og fastboende får dette tilbudet, som de forøvrig har alle søndager i feriene året rundt. Sommeråpent er det for øvrig for femte året. Kiwi vil holde søndagsåpnet i alle tre forretninger i Tinn, og Kiwi er også de som har gått i bresjen for at dette skal være mulig hele året.

Søndagsåpent er det også hos Meny Rjukan og Rimi Rjukan, fra klokka 10 til 18, og Spar Atrå på Atrå Handelslag er ikke noe dårligere.

Det skal ikke stikkes under en stol at det er har vært uenighet om dette innad i de ulike butikkene, og det dreier seg om konkurranse og lønnsomhet, som på enkelte søndager er diskutabel, før turistsesongen drar i gang for alvor. Uenigheten er likevel større i påska enn om sommeren.
Tidligere var det slik at butikkene seg imellom ble enige om hvem som hadde åpent hvilke dager i feriene.
Men nå er det alle.

Fylkesmannen har satt foten ned for søndagåpne forretninger på Rjukan hele året, selv om det har vært søkt om dette to ganger. Det er et stridsspørsmål i handelsstanden.
Mange politikere ønsker seg søndagsåpent hele året, og det er også mange i handelsnæringen for, men det er stort flertall for at søndagsåpent ikke skal være hele året.

Men nå er det i allefall sommersesong, og fram til august blir det søndagensåpne dagligvareforretninger i Tinn.
Søndagsåpent er populært blant turister og fastboende, men det er først og fremst i ferien at turistene benytter seg av tilbudet. Det er uansett blitt hyggelig et bilde på turist-Tinn.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia