fbpx

Søndagsåpen dagligvare i Tinn fram til september

Radio Rjukan20. juni 20183min
spar-rjukan-12_6a6f

 

Det er et sikkert sommertegn på Rjukan med søndagsåpen dagligvare fra første søndag i juni.
Fra starten av juni, det vil si søndag 4.juni er Spar og Kiwi-forretningene i gang med åpningstid på søndagene fra klokka 10 til 18.

Med den første søndagen i juni startet også tre måneder med søndagsåpne dagligvareforretninger i Tinn. Spar og Kiwi vil alle holde sine forretninger søndagsåpne fram til vi skriver september, slik det nå har vært de siste årene. 

Det er i turistsesongen nå på sommeren at turister og fastboende får dette tilbudet, for øvrig for sjette året.

Det skal ikke stikkes under en stol at det er har vært uenighet om dette innad i de ulike butikkene, og det dreier seg om konkurranse og lønnsomhet, som på enkelte søndager er diskutabel, før turistsesongen drar i gang for alvor. Uenigheten er likevel større i påska enn om sommeren, og blant turistene er det et populært tiltak, som også lokalbefolkningen liker å benytte.

Fylkesmannen har satt foten ned for søndagåpne forretninger på Rjukan hele året, selv om det har vært søkt om dette to ganger. Det er også et stridsspørsmål politisk og delvis i handelsstanden.
Mange politikere ønsker seg søndagsåpent hele året, og det er også mange i handelsnæringen for, men det er stort flertall for at søndagsåpent ikke skal være hele året.

Men nå er det i hvertfall sommersesong, og fram til september blir det søndagsåpne dagligvareforretninger i Tinn.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia