fbpx

Smitteutbrudd på Gausta Fjellresort

Radio Rjukan19. desember 20212min
gaustablikk Resort

På sin nettside skriver Gausta skisenter følgende:

«I dag, lørdag 18. desember kl. 22.00 blir vi på Gausta dessverre en del av den dystre koronastatistikken, hvor det er oppdaget koronasmitte blant ansatte i vår restaurant- og baravdeling på Gaustablikk Fjellresort, samt blant ansatte på Gausta Skiutleie og Ski- og Snowboardskole. Vi har umiddelbart iverksatt den utvidede handlingsplanen og har i samråd med kommuneoverlegen i Tinn Kommune satt samtlige ansatte fra gjeldende og berørte avdelinger og de smittedes nærkontakter i karantene.

Gaustablikk Fjellresort vil fremdeles være åpent for boende gjester, men Gaustablikk Fjellresorts nye barer og restauranter er nå stengt inntil videre. Samtlige gjester som allerede har booket opphold eller middag hos oss de nærmeste dagene, vil få informasjon om situasjonen og mulighet til å flytte sitt opphold/besøk. Utvidede avbestillingsregler gjelder. Dette gjelder også ved forhåndsbooking av flytende badstue og andre aktiviteter som befinner seg på eller i tilknytning til hotellet.

Gausta Skiutleie er åpent, men har begrenset bemanning da stor del av personalet sitter i karantene. Har du forhåndsbooket skiutstyr innen 19. desember er du velkommen til å hente ut og levere utstyr i skiutleien. Vi oppfordrer sterkt til å kjøpe heiskort online eller i automat. Gausta Ski- og Snowboardskole er fremdeles åpent for online forhåndsbookinger.

Vi på Gausta tar situasjonen på største alvor, og følger alle retningslinjer fra kommuneoverlegen og vår utvidede handlingsplan for å begrense og stoppe smitten på et tidlig stadium.»

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia