fbpx

Rjukan ferdigasfalteres denne uka

Radio Rjukan29. oktober 20192min
img_3672_3cb7

Det er store mannskaper i gang fra NCC for å rulle ut ny asfalt på forhøyde fotgjengerganger og fortauene langs Sam Eydesgate i bydelene Ingolfsland og Tveito denne uka. Helt ned til Bjørkhaug har det vært jobbet med klargjøring, mens asfalteringen har begynt på sørsida av gata fra Tinngate og nedover. Det er mange team i gang med arbeidet, som gjøres med manuell dirigering, men man ber bilister om å vise hensyn, og ta det med ro i trafikken. Det må påregnes endel stopp på strekningen, og en litt uoversiktlig vegsituasjon mens arbeiene pågår. Arbeidene er utsatt flere ganger på grunn av regnværet, og sist var jobben planlagt onsdag. Men nå er det altså igang, og i neste uke.

Det blir ikke lysregulering eller dirigering mens arbeidet foregår med fortauene.
– Vi har vært heldige med været, så gamblingen har holdt. Vi har gode forhold til å asfaltere, og vi skal få gjort strekningen ferdig.
Viser folk hensyn i trafikken?
– Folk er flinke til å vise hensyn, så det går bra, sier Faane som merker at folk følger med på det som skjer.
– Ja, de følger med, og det er mange som er fornøyde med hvor fint det blir. Det blir en skikkelig oppgradering av sentrum, og vil fremstå med større verdighet, noe byen virkelig fortjener, sier Faane.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia