fbpx

Radio Rjukans radiobingo-generaler fikk Frivillighetsprisen

Radio Rjukan14. november 20185min
radiobinogopris_2902

Tinn kommunes Frivillighetspris 2018 ble onsdaa kveld tildelt Jan Roger Næset og Odd Terje Mathisen idet de skulle starte Radio Rjukans Radiobingo. 
Frivillighetsprisen ble tildelt ved at ordfører Bjørn Sverre Birkeland, leder av kultur og oppvekstutvalget Ragnar ""Gunleiksrud og kultursjef Marit Kvitne troppet opp i studio sammen med radiogründer Erling Zapffe, og fortstyrret kveldens bingosending, og overraskt radioradarparet ved å ta over showet – på direkten.
De to prisvinnerne som pleier å ha kontroll på det hele, og ha full regi på lufta på onsdagskvelden, ble rimelig satt ut, og denne onsdagsbingoen kom igang først 7 minutter over tida. 

I begrunnelsen for årets frivillighetspris, som ble lest av kulturutvalgsleder Ragnar Gunleiksrud heter det:
"Jan Roger Næset og Odd Terje Mathisen har siden oppstarten i 1987 vært frivillige arbeidere i Radio Rjukan. Radarparet har i mange år hatt stor betydning for innbyggerne i kommunen og gledet lokale radiolyttere og bingospillere. 

Helt siden 1989 har de hatt eneansvar for å avvikle Radiobingo for Tinns befolkning. Tre frivillige timer hver uke i 29 år har de stått for radiounderholdning og en innsats som Radio Rjukan aldri hadde klart seg uten. De har lagt ned nærmere 4500 timer med dugnad og vist et stort og brennende engasjement for lokalradioen. Radiovert-paret Næset og Mathisen er begge to blitt pensjonister men har ikke tenkt å gi seg med radiobingo av den grunn.  

Kultur- og oppvekstutvalget håper at årets prisvinnere kan være til inspirasjon for andre frivillige ildsjeler i Tinn kommune og at prisen kommer til glede i det videre arbeidet.   

Kultur og oppvekstutvalget mener at Jan Roger Næset og Odd Terje Mathisen er verdige prisvinnere som har gjort, og som fremdeles gjør mye for frivilligheten i Tinn kommune."

Tinn kommunes frivillighetsprispris har følgende statutter: 
Tinn kommunes frivillighetspris skal være en påskjønnelse for frivillig innsats. Prisen skal synliggjøre frivillighetens egenverdi og samfunnsverdi gjennom å løfte frem gode eksempler på resultater av frivillig innsats. Arbeidet må ha hatt betydning for lokalsamfunnet eller innbyggere i Tinn kommune.  
Kultur- og oppvekstutvalget er jury og har vurdert kandidatene etter følgende retningslinjer: 

Prisen kan gå til: En initiativrik person/personer, institusjoner, lokal forening eller gruppe som utfører og har utmerket seg med frivillig innsats og engasjement eller har bedret trivsel og livskvalitet for andre i lokalsamfunnet. 
Prisen skal honorere det frivillige arbeidet som er lagt ned over et lengre tidsrom, et tidsavgrenset prosjekt eller annen aktivitet som er av betydelig omfang. Det frivillige arbeidet kan være utført innen alle deler av samfunnslivet. 

Frivillighetsprisen består et kunstdiplom laget av kunstneren Liv Solberg Andersen og en gavesjekk på kr. 10.000,- Tidligere års prisvinnere er Jenny og Raymond Hammeren, Titti Øvereng – Rjukan Pensjonistforening, Jørgen og Koldbjørn Sando – Rjukan Speidergruppe, Tommy Storøygard – Rjukan Friidrett og Triatlon, Berit Melby – Atrå/Austbygde speidergruppe og Grete Vrålstad Hansen. 

Foto: Tommy Storøygard og Erling Zapffe

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia