fbpx

Minas Kreative Hjørne er Norges beste

Radio Rjukan18. november 20183min
265_8fa0

""Ukebladet Familien som står bak kåringen og de sendte ut følgende melding torsdag:

«Da har vi kåret vinneren av Norges beste garnbutikk. Gratulerer til Minas kreative hjørne som fikk flest SMS-stemmer. Dere kan lese mer om Mina og butikken hennes i en reportasje i Familien på nyåret!»

Mina visste hun var med på Topp 10 etter å ha blitt nomineret og fått vite at hun var med i toppen, menm å gå helt til topps var mer enn hun hadde drømt å håpe på.
I studio på Radio Rjukan fikk hun opplyst at hun er gått helt til topps, og siden har hun svevd på en sky av glede.

""– Jeg er skjelven, tårene triller og jeg er så sinnsykt stolt og glad. For en utrolig ære dette er. Jeg er ydmyk og må få takke alle som har stemt og fremsnakket butikken. Dette er utrolig stort for ei grunderjente som sitt høyeste ønske er å klare å leve av drømmen sin. Det er fortsatt tøffe tak men dette gir enorm motivasjon til å bare kjøre på videre, sier Mina.

Butikken til Mina Kristine Dahle Listaul ligger i Storgata på Rjukan. I oktober ble det klart at garnbutikken var blant de 10 nominerte etter at over hundre butikker hadde forsøkt å nå opp.
Nå kan hun og butikkvennene sprette flaska. Ingen av kandidatene fikk flere sms-stemmer i avstemningen enn Minas Kreative Hjørne. Da kom også tårene.

""Prisen betyr omtale i aviser og ukeblader. Tilbakemeldingene og NM-statusen gir butikkeieren enda mer energi og motivasjon til å stå på.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia