fbpx

RA-distribusjon lørdag likevel

Radio Rjukan11. november 20163min
ra_5b1e

Posten har sluttet med avisdistribusjon på lørdag, som en følge av at den blå-blå regjeringen bersluttet at posten fikk lov å stoppe postdistribusjhon på lørdager. Men RA skal fortsatt komme i postkassa, tross noe startvansker sist lørdag. Det er firmaet Kvikkas som overtar.

I bygdene var det flere abonnenter som kom til tom postkasse sist lørdag.
– Det beklager vi, men det skyldes en kombinasjon av snøfall og at Kvikkas, som har overtatt fra Posten må ha noe tid til innkjøring, sier RA-redaktør Torfinn Skåttet til egen avis.

– Det gjelder mulig andre aviser, og vi var redde for at vi heller ikke ville finne en erstatter for Posten. Det har vi gjort, så RA skal komme i postkassa som før. Vi rapporterer eventuell uteblivelse til Kvikkas, og håper at abonnentene våre har litt tålmodighet i innkjøringsperioden. Det er fortsatt kundesenteret i RA som skal ha melding hvis avisa ikke kommer, skriver RA.

Mange av RAs abonnenter som på hverdager får avisa levert av Posten fikk fredag og lørdag beskjed på mail fra avisa om at de sannsynligvuis ikke ville få avisa på lørdager, med begrunnelse om at den nye aktøren som fra staten har fått oppdraget med å ta over lørdagsombæring av avisene, ikke dekker adresser i Tinn. De oppfordret til å lese avisa digitalt.
Det skapte en del usikkerhet blant RA trofaste lesere.

– Vi greide å ordne kabalen etter at meldingene gikk ut. Det at Posten bestemte seg for å ikke levere aviser på lørdag har bydd på store utfordringer for en liten lokalavis. Vi har prøvd etter beste evne å komme til en løsning, og håper det blir bra, sier redaktør Torfinn Skåttet.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia