fbpx

Parkeringsplassen på spar Rjukan graves opp

Radio Rjukan30. august 20232min
spargraving

Anleggsleder Alexander Bakka Sønstegård skriver som informasjon på facebookgruppa for beboere i området:

–Oppstarten på Spar ble utsatt fra forrige uke til i tirsdag. Vi kommer til å starte hvor vi avsluttet i våres ved dagens utkjøring. Dette vil si at det som i dag er innkjøring vil også bli benyttet som utkjøring frem til vi har fått krysset første halvdel av parkeringen.

–Denne uken vil vi også grave kabelgrøft fra krysset i Telemarksgata og opp til Jernbanegata. Dette er siste strekning med kabelgrøft, og den vil bli fylt i løpet av uken. Dette gjelder også grøften som går bak til trafo i Tveito alle.

–Vi skal forhåpentligvis i gang med knusing denne uken og håper at vi får gått over noen av vegene i slutten av uken. Fra neste uke skal det begynnes og settes granittkantstein, og utgravingen for dette starter i slutten av uken. Det vil bli gravd for dette i kryssene Tinngate/Åsmund Vinjes gate og Tinngate/Telemarksgata. Det skal kun settes granitt i selve krysset. De gatene det skal settes granitt hele vegen er Åsmund Vinjes gate fra rundingen og opp til Sam Eydes, i Ingeniør Waadens gate og Haraldsgate langs Tveitoparken, opplyser Bakka Sønstegård.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia