fbpx

Ønsker veteran-, sports- og entusiastbiler velkommen til Bilens Dag på Rjukan lørdag

Radio Rjukan25. august 20223min
bilens dag 4

Lørdag 27. august er det Bilens Dag på Rjukan, med nybilprøving og gammelbilutstilling, slik det pleier på Rjukan den site lørdagen i august.

– Vi inviterer alle som har veteranbiler, sportsbiler, entusiastbiler som er mer enn 20 år, ja egentlig alt som er spesielle kjøretøy – og noe utenom det vanlige, sier John Ausland i Rjukan & Tinn Motorhistoriske Klubb.

Arrangementet er alltid siste lørdag i august, og været er meldt strålende sol fra skyfri himmel. Det foregår mellom klokka 11 og 16 i Rjukan sentrum, og det er lov og komme å dra når det passer en. Det foregår i en for anledningen stengt Storgata, på torget og en rekke andre steder i sentrum av byen.

For 25. gang er det Bilens Dag på Rjukan. Det innebærer som vanlig at distriktets nybilforhandlere kommer med de nyeste modellene for sammenligning, prøvesitting og prøvekjøring, og kanskje du får et supert tilbud. Det pleier å være spesialtilbud å hente denne dagen. Det kommer ikke like mange forhandlere i år som følge av den pågående koronapandemien. Nybilforhandlerne har med seg særlig med mye nye elektriske modeller. Du får blant annet VWs el-modeller og den nye elektriske Ford Mustang E-Mach, den mestselgende bilen i Norge akkurat nå, blant mye annet.

Arrangørene av Bilens dag på Rjukan er RA og Radio Rjukan i samarbeid med Rjukan & Tinn Motorhistoriske Klubb og Mathuset Eyde. Denne samarbeidskonstellasjonen inkluderer også Rjukan Trubadurfestival som arrangeres samme helg som det er Bilens Dag på Rjukan. Bilens Dag ble startet av Radio Rjukan for 24 år siden, og RA ble medarrangør noen år seinere. Senere ble også Torbjørn Vågsland med i arrangementet.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia