fbpx

Gjør klar for Tinnsjøtreffet denne helga

Radio Rjukan22. mai 20243min
tinnsjøtreffet2023

– Jeg opplever at det er rekordinteresse, og at det kommer mange som aldri har vært der før, så jeg har en god følelse. Nå håper jeg bare at været holder seg, sier Geir Næss Hansen som er initiativtaker til Tinnsjøstreffet, som er tilbake på tredje året etter at det lå nede noen år. Og i år tror han det kan bli enda bedre enn ifjor.

Med seg på laget har han Tinnsjø Camping, og ikke minst Anne Berit Møller som styrer rundt kroa. Uvurderlig hjelp for Hansen.

– Jeg er alltid nervøs i forkant, men gleder meg, mens de andre som er med er overraskende rolig, sier Hansen om treffet på Tinnsjø Camping.

– Jeg har hatt kontakt med veldig mange som sier de kommer i tillegg til de som er bankers, så ting tyder på at det kan bli veldig bra. I tillegg håper vi på at mange med annet enn nyttekjøretøy tar turen innom på lørdagen sånn at det blir mye fint å se på, sier Hansen.

– Campingen skal fylles til randen med gamle kjøretøyer og folk, sier Geir Næss Hansen som håper at alle som er skuelystne skal ta turen også, spesielt på lørdagen.

– Vi håper på masse besøk på lørdagen. Det lager liv! Selv om Tinnsjøtreffet er et treff for de som kjører veteran-nyttekjøretøy, så er det å treffe folk det som er artig. Og både Rjukan og Tinn Motorhistoriske Klubb og Rjukan MC-Klubb er invitert med på lørdag. Jeg håper det kommer mange fra omliggende bilklubber også. Ifjor var det mange Notodden Kjøretøyhistorisk Forening som kom, og det håper jeg blir tilfellet i år også.

– Vi har gått ut å sagt at treffet gjelder for absolutt alt av veterankjøretøy som er 30 år eller eldre. Men det begynner å bli trangt om plassen så i år er vi litt strenge på at det ikke skal inn noe annet en veterankjøretøy inne på campingplassen. Bobiler/campingvogner parkerer ved bobilplassen, sier Hansen.22

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia