fbpx

Gaustatoppen fronter Akselfondet

Radio Rjukan26. mars 20164min
gausta-telenor-film_c4ec

Tinn og Rjukan fortsetter å merkere seg. denne gang i en reklamefilm for det nye skifondet til Aksel Lund Svindal, som han har ""opprette sammen med Norges største teleoperatør, Telenor.

Aksel Lund Svindal har på de siste 10 årene rukket å skrive seg inn i historien som en av de legendariske norske skiutøverne. Han har to sammenlagtseire i verdenscupen, ett olympisk gull og fem VM-gull. Han ble første mannlige alpinist som vant gull i fire verdensmesterskap på rad; 2007, 2009, 2011 og 2013.  I tillegg har han et utall verdscupmedaljer både individuelt og i norsk lagsammenheng.

""Nå har han gått sammen med Telenor om å lage Akselfondet, som skal gi ut penger til ting Aksel Lund Svindal brenner for. Små skiklubber som trenger nytt utstyr, de som kommer andre til unnsetning eller at man bidrar til at ennå flere får gleden med å stå på ski.

Se Akselfondet og Telenors nye reklamefilm her  

I den to minutter lange reklamefilemen som ruller på TV fra denn påsken, sier Askel at en ørliten dråpe av hans første VM-gull fra ""VM i Åre i 2007 er med i Telenors sim-kort, der Telenor vil nå høyden av dekningen i Norge.
Sammen har de dannet fondet som skal spre penger utrover norsk skirekruttering. 

For oss i Tinn, som har sett Aksel på Gaustablikk mange ganger opp gjennomårene, både før og etter sin landslagskarriere, så er det ingen sensasjon å se gaustatoppen i reklmaefilemne, men det er ikke desto mer gledelig å se den kjente fjelltoppen i Tinn pryde en reklame som fronter en positiv og ikke kinst relevant støttefondsordning.

""På siden www.telenor.no/rask ligger både reklamefilmen, og en dokumentar som forteller hva fondet skal drive med, og litt om suksesshistorien til Aksel.

Se Akselfondet og Telenors nye reklamefilm her 

Bildene er hentet fra reklamefilmen for Akselfondet.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia