fbpx

Fjellbussen igang fra 25. desember – på 16. året

Radio Rjukan25. desember 20194min
fjellbussen2_a239
""Fjellbussen starter den 16. sesongen med fjellbuss 1. juledag. Også i 2020 gikk Tinn kommune inn for å være medsponsor, og dermed ble bussen igjen fullfinansiert.
Fra i år koster det 30 kroner å ta bussen igjen, mens det er gratis for barn 10 år og yngre å ta bussen.

Fra 1. juledag til 2. påskedag hver vintersesong er det klart for det årlige tilbudet med fjellbuss mellom Rjukan og Gaustablikk. 

Som vanlig starter det 1. juledag – 25. desember, og varer til etter påske.

Nå distribueres plakater og rutefoldere, og nå håper man alle kan bidra til å markedsføre tilbudet, både på egne nettsider, i egne lokaler og aktivt ut mot kundene våre, opplyser VisitRjukan i mail til sponsorene. 
Det er VisitRjukan som har hatt jobben med å hente sponsorene til Fjellbussen i en årrekke.

Fjellbussen startet som "Skibussen/Skibuss1" som et ledd i et av EUs fjellregion-prosjekter, et Interreg 3-prosjekt. De første tre årene var det EU-midler som finansierte halvparten av bussen, mens Tinn kommune, fylkeskommunen og sponsorer gjorde at resten var finansiert.

Siden har det ligget på kommunen og sponsorer, noe som egentlig har gått over all forventning, til tross for at det hvert år er noen runder med sponsorer for å fullfinansiere opplegget, som Tinn Billag drifter på oppdrag fra visitRjukan. I mange år var bussen også helt gratis for voksne.
I år ble finansieringen vedtatt av posisjonen, da kommunens andel ble godkjent.

Fra 25. desember, og fram til andre påskedag kan du ta bussen fra Rjukan og opp på fjellet for å stå på ski, eller ta bussen ned til sentrum for å benytte deg av shoppingtilbudet i Rjukan sentrum eller en av Rjukans mange attraksjoner. Lørdag og søndag kan du også ta bussen opp til Norsk Industriarbeidermuseum.
Ifjor tok ca. 10.000 Fjellbussen på vinteren.

Linker:
VisitRjukans nettside om fjellbussen
Fjellbussens facebookside

Disse sponsorene muliggjør Fjellbussen:
A til Å Entrepenør AS, Aktiv Tinn/Vinje, Carlsen Fritzøe Rjukan, Den Lykkelige Sportsmann, Gaustatoppen Turisthytte, Frisør Benny Ofstad AS, Gaustabanen, Gaustablikk Høyfjellshotell, Gaustatoppen booking, Gausta skisenter, G-mat Rjukan AS, Gullsmed Sando, Karl Stenstad, Kiwi, Krossobanen, Kvitåvatn Fjellstue, Kvitåvatn Fjellhytter, Monter Rjukan, Rjukan Interiørsenter, NCC Norge, Norsk Industriarbeidermuseum, Radio Rjukan, Rjukan Gjestegård, Rjukan Hytteby, Rjukan Næringsutvikling AS, Rjukanbadet, Sport1 Rjukan, Tinn billag, Tinn Energi, Tinn Sparebank, Mathuset Eyde, You & Me, Ørtings Marked, Langefonn Caravanpark, Gaustatoppen Laft, Intersport Rjukan, AssistCO, Rjukan Arbeiderblad, Tinn kommune.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia