fbpx

Klart for mye nytt på Bilens Dag

Radio Rjukan20. august 20184min
bilensdag2015-3_e394

For 20. gang inviterer RA og Radio Rjukan med distriktets bilforhandlere og samarbeidspartnere til Bilens Dag på Rjukan på lørdag. – Stadig flere oppdager hvor smart det er å kunne teste bil før kjøp fra flere forhandlere på ett brett, sier Terje Waskaas.
Det er litt av en tradisjon, etterhvert, Bilens Dag på Rjukan, siste lørdag i august. I år er Bilens Dag for 20. gang. Det er med andre ord ett av de eldste av de mange årlige sommerarrangementene i Tinn.

Se nedenfor noe av det du kan oppleve i bildegalleriet

Vanligvis er arrangementet velsignet med godt vær, og slik ser det ut til at arrangøren RA og Radio Rjukan lykkes med i år også.Bortimot 50 modeller og 13 bilomerker- nesten alle distriktets bilforhandlere – som kommer, og alle har med seg 4-5 ulike modeller av det aller nyeste.

– Det er en unik mulighet til å sammenligne og knytte kontakter, og en mye mer uformell greie enn å skulle vandre mellom bilforhandlerne i Notodden, Kongsberg, Seljord eller hvor det måtte være, sier Waskaas.

I år er det graving i hele sentrum, noe som utfordrer også Bilens Dag.

– Vi er ved det Glade hjørnet. Vi stenger området mellom Sam Eydesgate og elva for parkering fredag kveld. Flere nye biler kommer da, sier Waskaas.

Arrangementet foregår hele dagen. For det er endel logistikk å få med seg alle bilene fra forhandler til Rjukan.

Men forhandler setter pris på å sette hverandre i stevne på Rjukan.

– Selv om det er konkurrenter som møtes, har alle det trivelig sammen på Rjukan. Det er ingen tvil om at de ser på Tinn som et viktig marked. Da er det også viktig å være tilstede, og vise fram bilnyhetene sine, sier Waskaas.

– Bilens dag på Rjukan er en tradisjon som forhandlerne ser fram til. Det er tilbakemeldingen vi får, sier Waskaas, som tror årets Bilens Dag blir ekstra spennende. Det skjer mye på bilfronten og uviklingen går i lyntempo. Det som var dyrt ekstrautstyr for noen år siden er standard i dag.

– Som bilinteressert, gleder jeg meg som en unge. Og for bilinteresserte i hele Telemark, det er på Rjukan det skjer i helga, sier Terje Waskaas.

Se nedenfor noe av det du kan oppleve i bildegalleriet

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia