fbpx

100-åring inviterer deg til pølsefest

Radio Rjukan9. august 20164min
rjukan-vgs-2016_0efd

""Ingen må være i tvil om at Rjukan videregående skole er en institusjon av de sjeldne i Tinn. Skolen som var en foregangskole som yrkesskole i Norge, og som har vist omstillingsevne i stadige samfunnsomveltninger feirer i høst at de startet opp med skolen for 100 år siden. Således er det et jubileumskull som er igang på skolen nå.

Rjukan videregående skole fortsetter feiringen av sitt 100-årsjubileum, og onsdag 17. august, og inviterer alle interesserte, tidligere elever, foreldre og alle andre til åpen dag og stor pølsefest, jubileumskake og kaffe og en solid markering av jubileet. Det skjer fra klokka 17 til 20, og en rekke offiselt inviterte er også tilstede.

– Velkommen! Vi inviterer alle interesserte! Skolen vår fyller 100 år og vi vil derfor invitere alle til folkefest. Nåværende elever, tidligere elever, kommende elever og alle foresatte, samarbeidspartnere, lærere og alle andre interesserte er hjertelig velkomne, forteller rektor Liv ellingsen, som mandag tok imot jubvileumskullet med spente elever foran et nytt skoleår. Og noe av det første som skjer er en jubileumsfest av den helt uformelle karakteren.
Nemlig pølsefest, i tradisjonell arbeiderånd i e verdensarvby som Rjukan.

– Skolen er åpen hvis du vil se gamle eller nye trakter. Det blir taler og litt underholdning, samt pølser og drikke til alle. Det blir også jubileumskake og kaffe, så velkommen, sier Ellingsen, som forteller at lokalhistoriker og lærer Tom Nilsen vil holde en historisk gjennomgang av skolens stolte historie.
– Det er jeg veldig glad for at han vl holde. Han er jo kjent som forfatter av skolens historie i bokform, som kom ut ved 90-årsjubileret i 2007, sier Ellingsen.

""– Det blir også jubileumstaler og spesielt inviterte som kan si noen ord, og også muighet til å si noe, forteller Ellingsen. 
Arrangementet er ett av flere som markerer skolens 100-årsjubileum, som varer helt fram til jula.*

Arrangementsfakta:
100 års jubileumsmarkering Rjukan vgs
Onsdag 17. august kl 17 til 20.
Åpen dag og invitasjon til pølsefest, kake og kaffe.

Linker:
Link til arrangementets facebookevent
Link til Rjukan vgs på nett
Link til Rjukan vgs sin facebokside

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia