Eierne av Tuddal Høyfjellshotell slo til
Tyst, Såmt, Vehus, Nara, Korp og Lun har vært i butikken før men en konkurs i fjellbryggeriet gjord estopp.
Frytta fra Åmotsdak til Tuddal.
Sterkt merkevarenavn, Einar Zakkæus Gurholt.
samme flasker, oppskrifter, smak,. logio og samarbeidsapsarnere.
frsa før har hotelle teget flatbrød, brød og spekepølse og en feimssmecker restaurant.
Hotellet historie tilbake til 1895
– stas å ha eget bryggeri på 850 merters høyde.
Har vøært fast kunde siden 2013, og da meldfinga om avvikling kom høsten 2015, kom de på banen.
Ekteparet Rinda hadde lagt ned mye arbeid
Bygge ti den tidliger estallen
Pilsneren Gaustatoppen.
Samaerbeid med bryggeri pinPraha i tsjekkia.
– Skape egne opplevelser knyttet til ølproduksjonen.
tilpasse maten til de uliker sortene
Mål å lage egen julebrus til jul med kildevann fra Gaustatoppen.
Eget vann.
35.000 liter i året til 45.000 liter so, er målet fra neste år.