fbpx

Yrende KM-liv på Rjukan stadion

Radio Rjukan20. august 20165min
friidretts-km2016-12_58dd

""– Alt går etter planen, og vi har det gøy, sier Tommy Storøygard, som passer på at høydehopp-øvelsen går som den skal. Det er funksjonærer fra RIL på alle øvelsen rundt om på Rjukan stadion som yrer av liv helt til klokka 17-18 ikveld og søndag.
Dagen idag avsluttes med stavsprang, og oppvarmingen var igang da Radio Rjukan var tilstede. Det er uvanlig å se stavsprang på Rjukan stadion. Det kan man trygt si.
– Det er hel 18 påmeldte, og det er vist det største øvelsen i stavsprang i regionen på mange år, forteller Storøygard, som stortrives på stadio i disse dager.
– Det går bra, ihvertfall så langt jeg får med meg. Men så har vi har mye flinke folk med, sier Storøygard, som likevel synes det er litt ille at døtrene hans ikke har noen trener mens det hele pågår.
– Jaja, de lærer jo å klare seg på egnehånd også, og det er vel bra, sier Storøygard, som er primus i Rjukans etterhvert solide friidrettsmiljø.

""Hovedprimusen, Andres Sætre, som har vært med og nesten holdt friidretten oppe på egenhånd i årevis da det nesten ikke var utøvere som ville drive med den individuelle idrettsgrenene, stråler om kapp med sola som egentlig ikke var meldt.
– Dette er morro, ja. Det er lenge siden det har vært så mye friidrettsungdom på stadion, og arrangementet går prikkfritt. Og så er det gøy at været holder seg, sier Sætre, som blir glad når han får vite at morgendagen i skrivende stund nå ser helt regnfri ut. Opprinnelig var det meldt mye nedbør denne helgen, men det glimrer med sitt fravær så langt, selv om det kan komme litt utpå kvelden.

Det er liv og røre utbredd over hele stadion, og rett som det er går det et startskudd, mens andre driver med mer stasjonære øvelser Noen av Rjukans unge håpefulle ere ute i 200 meter sprint når Radio Rjukan er innom.
Og der ble det jammen en tredjeplass, og bronsemedalje til Rjukan også.

""Mye pent er sagt om Rjukans voksnede friidrettsmiljø, men at det bunner i miljø og at det er gøy å være litt seriøst konkurrerende, er det ikke tvil om. Å ha et stort KM på hjemmebane bidrar bare til at denne idrettsgleden øker.

Å ta seg i et løp ut er jo både sunt og kult, og godt er det å få noen godord av mamma etterpå også.

Flere bildeinntrykk i galleriet nedenfor!
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia