fbpx

Vi se deg i Rjukanhallen til NM-kampen mot Drammen

Radio Rjukan20. august 20194min
isak-langeland-leo-san-pedro-tarjei-aas_2087

De tre håndballgutta Isak Langeland, Leo San Pedro og Tarje Byholt Aas veit at de nok får kraftig bank, men gleder seg stort til onsdagens NM-kamp mot Drammen HK. Nå håper de likevel på massiv støtte fra tribunen fra mer publikum enn de noensinne har hatt.

 

å kommer et av Norges beste lag til Rjukanhallen onsdag klokka 19, og de håper på full hall og den beste stemningen de har opplevd i en håndballhall hittil!
– Vi skal gi dem så mye kamp som mulig. Vi skal gi dem litt av Rjukan, og følelsen av å spille på bortebane. Vi regner jo med det blir stemning. det blir tøffeste kampen vi har spilt hittil, sier keeper Tarje Byholt Aas. .

Det blir hardt å stå i mot når skuddene kommer?
– Vi har ingenting å tape. De skal stoppes, om det så er med nesa. Hvis jeg redder ett skudd, så er det en seier, og så er det å prøve å redde ett til. Og så har vi 4. divisjons beste ving og han skal få servert pasninger. Han skal jo spille mot elitesereiens beste ving, Aksel, sier Tarjei, og kikker over på Isak Langeland, Rjukans storskårer. 
– Jeg har selvfølgelig planlagt å skåre, hvor mange får vi se på, sier Isak, som innrømmer at han ser det for seg. Visualiserer hvordan skudda skal settes. 
– Jeg tenker jo litt på det, og jeg håper jeg får de gode pasningene, sier Isak.

Og Leo San Pedro skal stoppe Hykkerud.
– Jeg vil gjerne møte ham, men er det han jeg skal stoppe, så er jeg jo litt redd for at det ikke vil gå så bra, men jeg skal forsøke. I siste kamp feilet jeg endel. Så jeg må nok spille bedre, sier Leo, som er blitt kjent som en hardhaus på midten.
– Det er en seier for alt han får til, og pådrar han seg rødt kort, så får vi godta det, sier Tarjei.
– Kommer dere til å ha nerver?
– Det blir nok litt nerver, men vi veit jo hva vi driver med. vi er godt forberedt, sier Isak.
– Vi skal gjøre det vi har har øvd på, og Trond (trener Zcimarzceck) har gitt oss noen trekk, og sagt vi må hindre å få kontringer mot oss. Og Drammen er ikke vant til en slik hall som Rjukanhallen er, og det er en fordel, mener Tarjei.

Nå håper de på fullt hus onsdag kveld klokka 19, n¨år Drammen HK er motstander.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia