fbpx

Rjukangutta fikk 5. plass i sandvolley-NM

Radio Rjukan28. august 20174min
sandvolley-nm2017_fff1

Lørdag var det rjukanoppgjør i NM, da tre firedeler var Rjukan midt på Jernbanetorget i Oslo lørdag ettermiddag da den norske sandvolleyballeliten gjorde opp seg imellom i årets NM, og det ga full rjukanseier. Mer om det lenger ned.

For rjukangutta fosset videre i en kjempekamp mot Jon Magnus Jørstad og Jørn Olav Gamlemoen, forøvrig to spillere som har vært på Rjukan og deltatt i både cuper og junior-NM for henholdsvis Hønefoss og Kolbotn flere ganger tidligere, og således gamle kjente av rjukangutta.
Nå endte bataljen med at rjukangutta tapte med minst mulige margin og 13-15 i siste avgjørende tiebreak-sett.
Da hadde Rjukan tatt første sett 21-15, men tapte andre 18-21. I siste sett ble det altså knallhard kamp, siom endte med finalespill for motstanderen, som endte med bronse etter seier over Hellum/Opsahl.
Det var altså veldig nært semi- og finaler for rjukangutta.
Norgesmestre ble favorittene Mathias Berntsen og Anders Mol, som det også er grunn til å nevne har familie i Tinn (Mol Einungbrekke) etter 2-0 (21-14, 21-14) mot veteranene Martin Spinnangr og Tarjei Skarlund.

Men lørdag møtte altså den utflytta rjukangutten Sadegh Mohajer Rjukan-paret Jan-Erik Moen og Ruben Husby Pedersen til et ordentlig lokaloppgjør foran et stort publikum midt i Oslo-gryta, der det for anledningen var rigget tl med sanvolleyballbaner.

Mohajer og makker Kjetil Tellnes måtte bite i gresset for rjukangutta, selv om Jan Erik Moen har slitt med skade i sommer, noe som har medført at Ruben har måttet trame opp med andre makkere for å få matching.

Mohajer og makker Tellnes startet best, og tok en komfortabel seier i første sett. Men plutselig våknet Husby Pedersen og Moen i andresett. Det var enda mer komfortabel seier for de to Rjukan-gutta, og dermed var det duket for et avgjørende tredjesett. Det ble også en svært underholdende affære, der lagene fulgte hverandre poeng for poeng. På stillingen 11-9 så det lyst ut for Husby Pedersen/Moen, men plutselig våknet deres gamle lagkamerat til live og virket ordentlig innstilt på å vinne. Husby Pedersen/Moen stakk til slutt av med seieren i den jevne bataljen og kunne smile bredest.

– Dette var skikkelig deilig. Det er alltid godt å slå Sadegh, sier vinnerne med glimt i øyet etter den tette matchen. 
For Sadegh Mohajer, som i flere omganger har vært Rjukan-spiller, var det selvsagt et prestisjenederlag, men det hindret ikke gutta i å stille opp på et gruppebilde foran folkehavet på Jernbanetorget.
– Jeg får ta dem neste gang, smiler Mohajer.

Linker:
Resultatene fra NM i sandvolleyball
 

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia