fbpx

Rjukangutta fikk 5. plass i sandvolley-NM

Radio Rjukan28. august 20174min
sandvolley-nm2017_fff1

Lørdag var det rjukanoppgjør i NM, da tre firedeler var Rjukan midt på Jernbanetorget i Oslo lørdag ettermiddag da den norske sandvolleyballeliten gjorde opp seg imellom i årets NM, og det ga full rjukanseier. Mer om det lenger ned.

For rjukangutta fosset videre i en kjempekamp mot Jon Magnus Jørstad og Jørn Olav Gamlemoen, forøvrig to spillere som har vært på Rjukan og deltatt i både cuper og junior-NM for henholdsvis Hønefoss og Kolbotn flere ganger tidligere, og således gamle kjente av rjukangutta.
Nå endte bataljen med at rjukangutta tapte med minst mulige margin og 13-15 i siste avgjørende tiebreak-sett.
Da hadde Rjukan tatt første sett 21-15, men tapte andre 18-21. I siste sett ble det altså knallhard kamp, siom endte med finalespill for motstanderen, som endte med bronse etter seier over Hellum/Opsahl.
Det var altså veldig nært semi- og finaler for rjukangutta.
Norgesmestre ble favorittene Mathias Berntsen og Anders Mol, som det også er grunn til å nevne har familie i Tinn (Mol Einungbrekke) etter 2-0 (21-14, 21-14) mot veteranene Martin Spinnangr og Tarjei Skarlund.

Men lørdag møtte altså den utflytta rjukangutten Sadegh Mohajer Rjukan-paret Jan-Erik Moen og Ruben Husby Pedersen til et ordentlig lokaloppgjør foran et stort publikum midt i Oslo-gryta, der det for anledningen var rigget tl med sanvolleyballbaner.

Mohajer og makker Kjetil Tellnes måtte bite i gresset for rjukangutta, selv om Jan Erik Moen har slitt med skade i sommer, noe som har medført at Ruben har måttet trame opp med andre makkere for å få matching.

Mohajer og makker Tellnes startet best, og tok en komfortabel seier i første sett. Men plutselig våknet Husby Pedersen og Moen i andresett. Det var enda mer komfortabel seier for de to Rjukan-gutta, og dermed var det duket for et avgjørende tredjesett. Det ble også en svært underholdende affære, der lagene fulgte hverandre poeng for poeng. På stillingen 11-9 så det lyst ut for Husby Pedersen/Moen, men plutselig våknet deres gamle lagkamerat til live og virket ordentlig innstilt på å vinne. Husby Pedersen/Moen stakk til slutt av med seieren i den jevne bataljen og kunne smile bredest.

– Dette var skikkelig deilig. Det er alltid godt å slå Sadegh, sier vinnerne med glimt i øyet etter den tette matchen. 
For Sadegh Mohajer, som i flere omganger har vært Rjukan-spiller, var det selvsagt et prestisjenederlag, men det hindret ikke gutta i å stille opp på et gruppebilde foran folkehavet på Jernbanetorget.
– Jeg får ta dem neste gang, smiler Mohajer.

Linker:
Resultatene fra NM i sandvolleyball
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia