fbpx

Rjukandamene vant igjen

Radio Rjukan24. september 20164min
handballdamer2_0848

Rjukan og Bamble følte hverandre på tennene lenge i starten, og vekslet på mellom å ta ledelsen, inntil Rjukan stengte målet, og gikk fra 3-3 til 7-3. Bamle hentet inn til 7-5, men Rjukan hadde nok et gir, og banket seg opp til11-7 ved pause, og fortsatte i andre omgang til 15-7.
Med ett unntak hadde Bamble da bare fått gjøre ett mål på 23 minutter, og Rjukan ledet på det meste 17-8 17 minutter ut i andre omgang. Men så var det slutt. Fem minutter seinere stod det 18-14, og vi begynte å frykte at damene hadde parkert. Det hadde de ikke, og gikk opp i 21-16 fire minutter før slutt. Bamble kjempet hardt mot slutten, og klarte å score kampens siste mål til 19-23.

Rjukan har inntatt førsteplass på tabellen etter to seire av ti mulige.