fbpx

Nytt hjemmetap i planløs kamp

Radio Rjukan13. mai 201655min
rj-hoydalsmo16_ed39

""Det ble en kald og lite given de kamp for de som tok turen til Bjørn Myhres Plass seint fredag kveld Rjukan var lite med på notene, da de tapte 1-3 mot Kviteseid/Høydalsmo. Rjukan hadde skapt forventninger med forrige ukes 6-0 seier mot Borg, men de taktyene var det lite til fredag, da samspillet ikke satt som det burde.
Rjukan manglet flere av de eldre faste, noe som medførte at et par av de eldre fikk "comeback", deriblant trener Jan Ustad selv, som spilte de 25 første minuttene, før Vidar Bergan kom på, og også Elias Araujo.
Rjukans to gaolgettere Tobias Herzeth Andersen og Gulam Sharifi fikk også bare en omgangs spill, da de kom seint fra jobb.
""Magnus Bergan er ute med skade om dagen, og stod på sidelinja, mens både Petter Wendt Jonassen (trenertur i utlandet) og Tommy Styrvold manglet av den faste oppstillingen.

Rjukan lå under 0-1 til pause, men utligenet 10 minutter ut i andre omgang etter at Elias Araujo var satt inn og scoret i en tidlig touch på ballen.
Men bortelaget svarte et par minutter etterpå, og i siste minutt klarte de å gå opp i 3-1 i det som var en planløs og ørkesløs kamp av rjukans unge lag.
Unge Heming Andersen (bildet under) gjorde sin debut på en imponerende måte. det er godt driv i unggutten som fortsatt er ungdomskoleelev. Han fikk en omgang, der han etterhvert viste uredde og svært lovende takter.