fbpx

HelteRitt-NM i perfekt sommervær

Radio Rjukan10. august 20155min
helterittet2015_cbf5

Omlag 1000 syklister av stort og smått var i aksjon på HelteRittet
Vinner i NM Terrengritt og HelteRittet ble Roy Arne Tollefesen fra Kongsberg på tiden 3.41.10, tre minutter og ett sekund foran Christian Svendsen fra Danmark. Simon Hugo Haugen ble nummer tre.
Geir Olav Lurås fra Tinn kom inn på en meget sterk 34. plass på 4.17.57
I NMs dameklasse vant Hildegunn Hovdenak på 4.06.53, foran Borghild Løvset og Mari Trønnes. 
Medvind sørget for gode forutsetninger for dem som hadde ambisjoner om rekord, som NM-vinneren gjorde.

""Også blant de yngre ble det kjørt fort, og 16 år gamle Lars Gardsteig Fæhn holdt favorittstempelet sørget for en ekte hjemmeseier i 16-årsklassen i Halvhelten, tre minutter foran nummer 2.

Komplette resultatlister

Rittet og NM i Terrengsykkel ble en stor suksess for Forebningen Tinnløypa, som består av Tinns fire største idrettslag (Rjukan IL, Tinn IL, Miland IL og Tinn Snøscooterklubb) sammen med Dyre Vaa IL i Vinje.
HelteRittet hadde også bra suksess med flyttinga til Rjukanhuset og kinoplassen, selv om trafikklogistikken og parkering ble annerledes straks man flyttet lenger opp i byen. arrangøren var svært fornøyd med avviklingen og lokalitetene i Rjukanhuset, og ikke minst med kafélivet rundt Kinoksaféen og Huset Pub. Norges Cykleforbund var også fornøyde med arrangementet, og har bare mindre påpekninger, utover flott tilbakemelding.
""Eneste lille malurt i begeret for et perfekt arrangement med 200 frivillige, var at to tyttere ble skadet, og fløyet til sykehus etter utforkjøringer.
 

Medvind sørget for gode forutsetninger for dem som hadde ambisjoner om å gjøre fort, som NM-vinneren Carl Fredrik Hagen, som tok løypa på rekordraske tre timer og 59 minutter.

Også blant de yngre ble det kjørt fort, og 16 år gamle Lars Gardsteig Fæhn sørget for en ekte hjemmeseier i 16-årsklassen i Halvhelten.

Barnebarne atil Gunnar "Kjakan" Sønsteby var også med som prenieutdelere, der hovedprenmien for NM-vinnerne var potrett av Kjakan.

12. september er det siste arrangement i TelemarkHelten-trippelen, HelteLøpet. I  år er det også på Rjukan, da det veksler mellom Rauland og Rjukan annet hver tår.
""
Linker:
HelteRittet på facebook
HelteRittet på internett
Komplette resultatlister

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia