fbpx

Gjør klar for Isfestivalen 8.-10. februar

Radio Rjukan7. februar 20192min
isfestival_9691

""Det er klart for dem 26. Rjukan Ice Festival denne helga. 

Nettstedet Norsk Klatringh (Klatring.no) mener Rjukan kanskje er Norges tryggeste isdestinasjon når det kommer til vinterlige forhold. Den trange dalen har som regel alltid en hel drøss med islinjer å by på. Derfor er den gamle kraftbyen et naturlig samlingssted for isklatrere. 

Årets program skiller seg ikke spesielt ut fra tidligere år, og det er heller ikke nødvendig, for det har jo funket før. Fredag kveld er det som vanlig stands på Rjukanhuset, med registrering på de ulike klinikkene. Du kan velge mellom nybegynnerklinikk, tips og triks for «eksperter», drytoolingklinikk, kurs i skibestigning og skredkurs. 

– Skredkurs er aktuelt fordi anmarsjer til islinjer ofte kan være skredutsatt. Sender/mottaker vil sammen med bruk av søkestang og spade, samt gjenkjenning av skredterreng bli gjennomgått, sier Jacob Surlykke Fink til norsk-klatring.no. 

På fredag blir det foredrag med Calum Muskett, som er en up and coming fjellguide fra Wales, bosatt i Chamonix. Han skal vise bilder og filmklipp.

– Lørdag kveld blir det film og foredrag med Matthias Scherer, Heike Schmitt og Tanja Schmitt. De skal vise film og bilder fra Canada, men også fra en tur de var på i fjor til Nord-Norge. 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia