fbpx

Fortsatt med tross hjemmetap

Radio Rjukan10. oktober 201514min
gvarv-3-0_d56c

Rjukans herrelag i 7. divisjon var inntil for halvannen uke siden helt i toppen, men tap 4-5 for fossum, uavgjort med Gulset 2, og nå lørdagens 0-3 tap for Gvarv, alle lag som lå bak dem på tabellen, kunne ha punktert siste rest av opprykksmulighet.
""Gvarv gikk forbi på tabellen, og Rjukan har nå 2 og 3 poeng opp til lagene over, med to kamper igjen å spille.

Rjukanmanglet noen spillere på grunn av høstferien, det det som var sesongens nest siste hjemmekamp på Bjørn Myhres Plass. Trener Elias Araujo mpåtte selv ta turen i mål, og fikk hjelp på sidelinja av Bjørn Erik Jacobsen og Erik Miland.
Han måtte da også være den som hentet tre Gvarv-baller ut av nota.
1-0 kom etter en halvtimes spill i første omgang, der kampen før det hadde vært preget av Rjukan. Da hadde Rjukan også sin største sjanse, med en lobb som gikk i tverrligger fra Anders Finnebråten Gjerald (bildet). Det var da også det nærmeste Rjukan kom et mål i hele kampen.""

Gvarv tok over mer og mer, og etter at Rjukan pådro seg et par skader, var det etterhvert Gvarv som tok kontrollen. 2-0 kom midtveis i 2. omgang, og 10 minutter før slutt ble det 3-0. Mot slutten av kampen livnet Rjukan noe til etter å ha fått inn friske innbytter-bein, blant annet fra Rudi Heidenreich-Riis som gjorde come-back for Rjukan med sin første kamp for sesongen.

Rjukan må derfor nå vinne borte mot Skiens Grane 2 i neste kamp, ellers er de definitivt hektet av i toppkampen, og kan belage seg på en ny sesong i 7. divisjon. Etter det møter bunnlaget til kamp på Bjørn Myhres Plass. Men først må Rjukan få fullt lag og finne høstformen igjen.