fbpx

Anders Mol Og Christian Sørum ble råets lag på Idrettsgallaen

Radio Rjukan5. januar 20202min
mol-sorum_8cf5

""Da Årets lag ble ropt opp opp som fortjente vinnere til stor applaus fra den enorme salen i Vikingskipet på Hamar, var det en tydelig stolt pappa som kunne bivåne det hele. Den rjukanfødte treneren har sagt opp jobben sin, akkurat som kona, for å følge Beachvolley Vikings der flere av Mol-barna etterhvert er involvert. Og etter talen fra scenen var det ingen tvil om at pappa Kåre hadde både én og to tårer i øyekroken.

– Det er så mange som skal takkes, til pappa Kåre mol, Jetmund Berntsen og trenerteamet, og alle i teamet, det er så mange vi samarbeider med. Pappa og mamma har sagt opp jobbene sine for å satse på oss, at for at vi skal kunne lykkes i idretten, er årsak til at vi kan stå her å ta imot prisen. Tusen takk, sa Anders Mol. Christian Sørum fulgte opp med å takke sine foreldre og lillebror som fikk ham til å begynne med volleyball.
– Tusen takk til alle som har gjort det mulig. jeg er utrolig stolt over å være norsk, og det Norske idrettsutøvere har fått til i det siste, er utrolig imponerende og det smitter over på andre, sa Sørum, mens en rørt Kåre Mol hadde tårer i øyekroken.

Fotos: NRK TV-screenshot

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia