fbpx

Lokale valgutspørringer på Radio Rjukan hele uka

Radio Rjukan25. august 20194min
img_0965_0a7d

I det nye samarbeidet mellom lokalradioen og lokalavisa betyr det at RA også er litt med på laget når det er klart for en ny runde utspørringer av listetoppene. Begge deler får du med deg på radio og i avisa.
Mandag 26. august braker det løs når Ole Jon Tveito griller Venstre og ordførerkandidat Marius Skeie, før det går slag i slag med Høyre, Sp, SV, Ap og FrP. Hver dag fra mandag klokka 17 går utspørringen direkte på Radio Rjukan. Etterpå kan du laste programmet ned på RA.
– Det betyr mye for manges valg å høre kandidatene bli grillet på lett varme i lokalradioen. om dette er grunnen til at vi ikke har hatt "normalvalg" i Tinn siden 1987 skal ikke sies sikkert, men tilfellet er at Tinn har ikke vært det samme siden da. Ofte blir valgkampen i Tinn et ordførervalg, og folk er opptatt av om en kommende ordfører kan svare for seg, sier Ole Jon Tveito. Han har vært utspørrer siden 1991.
, og denne gang er han ene-grillmester.

Først ut på mandag er Tinn Venstre. Hvem ordførerkandidat Marius Skeie og Jan-Anders Dam-Nielsen, og Skeie selv er klar som et egg. Tirsdag er ordførerkandidat for Høyre Steinar Bergsland klar med Gunnar Odd Hagen. Onsdag skal sittende ordfører Bjørn Sverre Sæberg Birkeland i ilden med andrekandidat Wenke Haaven, og torsdag er SVs nye ordførerkandidat Jørn Langeland klar, med varaordfører Sanja Pasovic. Fredag skal Aps ordførerkandidat Trond Jore i ilden sammen med andrekandidat Kathrine Kvaale Haatvedt. Det hele avsluttes mandag 2. september med Gjermund Ingolfsland og en medkandidat fra Tinn Frp.
Tveito skal også lede listetoppdebatten på Rjukan Bibliotek mandag 2. september. Den debatten må du møte opp på for å få med deg, og blir sendt i opptak.

Årets partiutspørringer før lokalvalget i Tinn:
Mandag 26. august: Tinn Venstre
Tirsdag 27. august: Tinn Høyre
Onsdag 28. august: Tinn Senterparti
Torsdag 29. august: Tinn SV
Fredag 30. august: Tinn Arbeiderparti
Mandag 2. september: Tinn Fremskrittsparti
Alle partiutspørringer går direkte på Radio Rjukan klokka 17, med reprise klokka 20 samme kveld (onsdag først etter Radiobingo!), og klokka 12 dagen etter. Etter utspørringen kan du oghså laste ned podcast av utspørringene i egen sak på RA.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia