Kommunestyremøte på Teams sendes på Radio Rjukan

Radio Rjukan7. mai 20202min
kommstyr2020teams_d772

Det er straks klart for det aller første kommunestyremøtet etter Korona-viruset satte Norge og Verden i unntaks-tilstand. Derfor sitter også politkerne i Tinn hjemme hos seg selv for å hindre smittespredning. Men, kommunen må drives videre, nå med digitale løsninger.  

Dette er første gang et kommunestyremøte i Tinn gjennomføres via Teams, som gjør at representantene kan se ordfører og hverandre på hver sin skjerm. 

– Vi har testet løsningen tirsdag, og inviterer RA og Radio Rjukan med på møtet , men vi får dessverre ikke konferanseløsningen vi bruker for kommunestyret på nett, da det ikke kommuniserer, opplyser Erik Bråthen.
Dermed blir det ikke mulig for Tinn kommune, RA og Radio Rjukan å videooverføre møtet på sine nettsider.

Men selv om møtet ikke blir nettoverført, vil Radio Rjukan sende møtet over lokalradioens frekvenser på FM. Det blir som i "gamle dager" med bare lydoverføring av møtet.

– Vi regner med det skal gå greit, selv om det er første gang for oss også å overføre via Teams, sier ansvarlig redaktør Ole Jon Tveito. Han og RA-redaktør Torfinn Skåttet får bli med på møtet som observatører, naturligvis uten talerett.

– Jeg vil tro at dette skal gå greit, men det er alltid spennende med ting som ikke er gjort før, mener Tveito.

Møtet torsdag 2. april starter klokka 16.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia