fbpx

FrP har stiftet nytt lokallag i Tinn

Radio Rjukan12. oktober 20183min
frp_7e41

Det nye Tinn FrP hadde stiftelsesmøte og også årsmøte på Rjukan Hytteby torsdag kveld, der Gjermund Ingolfsland ikke uventet ble valgt som leder.
Det nye styret kan sees på bildet, med unntak av Rosalita Solli, som ikke er med på bildet.
Fra venstre David Lande, nestleder, Sigbjørn Runnekås, styremedlem, Dag Einar Flatestøl, varamedlem, Hilde Amalie Foss, styremedlem, John Koll Hansen, kasserer, Steinar Kleivan, styremedlem og Gjermund Ingolfsland, leder. 
Nå satser lokalpartiet for fullt mot lokalvalget i september 2019, og det nye lokallaget får lykkeønskninger på facebook, ikke minst fra medlemmer av Tinn Høyre, som kan risikere å måtte avgi stemmer til et nystartet Tin FrP.

Det lå i kortene at et lokallag av FrP ville gjenoppstå i år, etter at det forrige lokallaget ble tvangsoppløst og medlemmene i det gamle Tinn FrP ble kastet ut av partiet etter nedleggelsesvedtaket for Rjukan sykehus i desember 2013.

Det ble dannet et interrimstyre på tre personer (Inglfsland, Koll Hansen og Lande) og etter et folkemøte i september initiert av Gjermund Ingolfsland, der man hadde invitert Stortingsrepresentantene Bård Hoksrud og Sylvi Listhaug, og der agendaen var å gjenoppstarte et FrP-lokallag i Tinn.

De to sentrale FrP-medlemmene ble da møtt med mange spørsmål fra tidligere FrP'ere om partiutkastelsen og tvangsnedleggelsen av lokallaget, samt om akuttspørsml og sykehussaken, men ble av møteledelsen bedt om å se framover.
– Jeg tror det er viktig å se framover og se hva som er mulig å få til. frP er oopptat av et bedre akuttilbud og at forholdene for de eldre skal bli bedre i kommunene, sa Hoksrud da.

Stortingspolitikerne dro fra møtet etter litt over halvtimen, slik at prosessen med å starte et nytt lokallag kunne foregå uten videre forstyrrelser, og en god måned seinere har Tfrp igjen lokallag i Tinn.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia