fbpx

To skadet i kollisjon ved Gaustablikk

Radio Rjukan21. januar 20183min
blablink.1200x675_a560

To personbiler kolliderte front mot front like ved skianlegget på Gaustablikk lørdag ettermiddag.

Det var totalt fire personer i de to bilene. En mann hadde kutt i leppen og en dame hadde kutt leggen. De to siste var uskadd, Alle fire ble undersøkt av lege på stedet.

Det var store materielle skader på bilene, opplyser politiet. 

ELG I PROBLEMER

Det ble dramatikk i Kviteseid søndag morgen, da det kom melding om at en elg hadde gått gjennom isen ca. 100 meter fra land på Vråvatn, ca. 2 km. sydøst for Flatland. Viltnemnda og en politipatrulje er på vei til stedet.

Viltnemnda og politiet ble sendt til stedet. 

Elgen hadde ligget lenge i det kalde vannet, men klart ved egen hjelp å komme seg opp på isen hvor den sto oppreist en kort periode. Så la den seg ned. Viltnemnda måtte til slutte avlive den da den var kraftig nedkjølt.

BRÅKETE MENN

I Bø natt til søndag ble en mann innbragt til politiarresten for å ha utøvet vold mot en vekter på ett utested, mannen ville ikke si hva han het til politiet og anmeldes for begge forholda.

Også på Rjukan var det bråk natt til søndag. En mann ble bortvist fra et utested, opplyser politiet, uten noe mer forklaring. 

MISTET STIGE

Fredag formiddag oppstod en spesiell hendelse på Rjukan. En hvit VW Transporter mistet stige fra tak som skadet bil som kom kjørende bak. Fører av denne bil eller vitner til hendelsen bes ringe 02800.

BIL MOT BUSS

Fredag ettermiddag kolliderte en bil med en buss på Fv 37 i Gransherad. Alle nødetater rykker ut og to personer ble kjørt bort for helsesjekk. Ifølge politiet skjedde ulykken da en bil kjørte ut fra bensinstasjon. Denne overholdt ikke vikeplikten og kolliderte med buss som kom fra Bolkesjø. Bussen kom også bort i en annen bil som følge av foretatt unnamanøver. 

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia