fbpx

Møter med politihelikopter på Politiets dag lørdag

Radio Rjukan23. august 20174min
politihelik_09c3

Det blir litt av en lørdag, den førstkommende 26. august! Ikke bare er det Trubadurfestival, Bilens Dag og Veteranbiltreff i sentrum, samt nattevandring til Gaustatoppen på kvelden, det er også skikkelig liv på torget med Politiets dag.

Lørdag fra klokka 11.00 går nemlig Politiets Dag av stabelen. Da har både voksne og ikke minst barn mulighet til å bli bedre kjent med politiet og hva de driver med.
– Velkommen til et hyggelig arrangement på Rjukan torg med stands, mat og drikke og en scene med mye gøy utover dagen, sier lensmann Knut Aas til Radio Rjukan.

Han forteller at programmet er omfattende.
– Politihelikopteret kommer klokka 11.00 – om det er flyvær – noe det ser ut til å bli ifølge værmeldinga nå, i alle fall, opplyser Aas.
– I tillegg blir det utstilling av våre kjøretøy; politibiler, motorsykler, båt. Du kan få se politibiler og hva slags utstyr som finnes i disse, og det blir show med de flinke politihundene våre, forteller Aas.

– Informasjon om politiet og muligheten til å ta en prat med oss, forteller Aas, som har sendt ut en pressemeldinmg om arrangementet som innebærer en større Politiets dag på Rjukan enn noensinne. 
Det bli opplæring for barn i hvordan man tar fingeravtrykk, og de minste kan få prøve seg i politi-tråbiler, og politiet serverer i tillegg noe å bite i, drikke og kaffe til voksne.

Fra presseskrivet leser vi:
– En kriminalgåte vil også bli presentert. Kanskje nettopp DU klarer å løse gåten?
I tillegg blir det flere andre aktiviteter, som viser politiets arbeid, pluss noen overraskelser.

Det blir mer å få med seg for små og store lørdag.
Rett over i Storgata blir det mye fint å se på av veteranbiler i veteranbiltreffet der, som er en den av Bilens Dag, som for tredje året foregår på Det Glade Hjørne.
Velkommen til en hyggelig og lærerik dag!

– Så vidt jeg vet har det aldri vært avholdt noe lignende i dette formatet, forklarer lensmann Knut Aas.
""Han regner med at cirka 20 politiansatte vil delta for å vise litt av de tingene som politiet har av utstyr i hverdagen.

Det er også gjort kjent med at politiet på Rjukan vil vise fram en splitter ny politibil denne dagen.
– Det er en BMW som vil bli hentet et par dager før Politiets dag,forteller lensmann Aas til RA.

Arrangementet vil foregå i 3 timer fra klokka 11.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia