fbpx

Vurderer å stenge Sam Eydesgate en uke

Radio Rjukan23. januar 20152min
vegstengt_8652

Arbeidene med vann og klokka har den siste tiden kommet til Tveito, og det er holdt lysregulering ved starten på Tinngate den siste uka fordi gravearbeidene nå går inn i Sam Eydesgate.
Bakgrunnen er utskifting av gamle vann- og kloakkledninger.
– Nå gjør vi oss ferdige på den sida vi er nå, halvannen til to uker, før vi ser på muligheten til å stenge hele gata i en ukes tid, sier avdelingsingeniør i tinn Kommune Gjermund Torberg til Radio Rjukan.

– Vi ser på muligheten for å stenge Sam Eydesgate helt for å ta mellomstykket over veien. Det er komplisert trafikkavvikling, og vi jobber med skiltplan nå, men vi ser på omkjøring om Svadde nå, sier Torberg.
– Vi ser ingen problemer med å bruke Svaddeveien til dette for en slik periode.
Det vil bety omkjøring fra Kirkesvingen og ned til Kiwi på Bjørkhaug. Folk på Tveito som skal til sentrum, må kjøre ned til Bjørkhaug, og så opp Svaddesida for å komme til øvre bydeler.

I forbindelse med dette arbeidet er det svakt vanntrykk på Tveito. Tinn kommune opplyser på sine nettsider at det må påregnes dårlig vanntrykk i en måneds tid.
– Vi har stengt hovedvannledningen via Sam Eydesgate, og tilført vann fra andre sida. det medfører et lavere trykk i Tveitoområdet.
Planen er at vi skal være ferdig om en måneds tid, sier Torberg.
 

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia