fbpx

Vil du speed-date deg til sommerjobb?

Radio Rjukan28. februar 20174min
speeddating-sommerjob_d116

Høres det ikke ålreit ut at vi snakker om sommeren allerede? 

Vel, sommer betyr sommerjobb for mange av de som går på skolen, slik at de kan opparbeide seg både sårt tiltrengte lommepenger, og kanskje også verdifull jobberfaring på CV'en.
Rjukan Næringsutvikling  og NAV Tinn arrangerer for første gang det de kaller speed-dating på sommerjobber på RNUs lokaler 6. mars i tida fra klokka 13 til 16.
RNU holder nå til over Kinarestauranten i Skriugata, etter at de kjøpte selskapet rett på nyåret.

""Rjukan Næringsutvikling og NAV Tinn har gått sammen om å arrangere en sommerjobbmesse i Rjukan Næringsutviklings nye lokaler i Skriugata på Rjukan mandag 6. mars i tida fra klokka 13 til 16.
– Selve messa blir holdt i Kinarestauranten i 1. etasje. Der tilrettelegger vi for speed-intervjuer á 15 min. mellom arbeidsgivere og ungdom som søker sommerjobb, sier Brit Houge i NAV Tinn.

– Ungdommer som ønsker det, møter opp med en oppdatert CV, og blir tildelt intervjutid med den eller de arbeidsgiverne de ønsker, sier Houge, som tidligere har vært ute og bedt interesserte bedrifter om å melde fra om jobber.
 
– Vi har opprette sommerjobbmessen som et arrangement på Facebook, og legger ut all relevant informasjon der og vil undersøke interessen blant ungdom.  
Søknader og saksbehandling blir en sak mellom den enkelte ungdom og arbeidsgiveren. Det vi tilbyr er å skape møteplassen, tilrettelegge arrangementet, og holde orden på speedintervjuene.
Dette blir et kaféarrangement, og vi ønsker en hyggelig ramme for de som er tilstede. Kinarestauranten vil ordne med noe lett bevertning, forteller Houge.
 
– Tinn kommune og Rjukan videregående skole er positive til tiltaket, forteller Houge.
 
Arrangører er Rjukan Næringsutvikling v/ Ida Notvik og Wenche Hvattum, og NAV Tinn ved Kine Aarnes, Gladys Volland og Brit Houge.

Speeddating på sommerjobb på facebook  

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia