fbpx

Tinn Energi fornøyd med prikken over i’en i 100-årsfeiringa

Radio Rjukan14. juni 20176min
tinnenergi-fest-1_a507

""De har feiret storslått, Tinn Energi. Men så er det også en bedrift med stor, tung og viktig historie i Tinn.
Prikken over i'en i feiringa var folkefesten lørdag, da Storscenen til Rjukan rockfestival på dagtid ble brukt til Madcon-konserten. 

– Det har gått helt etter planen. Vi måtte endre litt i forhold til scene på grunn av været, men det har gått veldig bra, sa daglig leder i tinn Energi Andres Sætre i Tveitoparken, mens Madcon var i full sving i bakgrunnen.

Da benyttet "e-verksjefen" anledningen til å gjøre opptak på mobilen. Det er ingen tvil om at han var fornøyd!

– Hvordan ble dette til?

– Vi dannet en jubileumskomité, som ville prøve å lage en feiring som alle kunne ta del i. Og det synes vi at vi har fått til.
Vi tok kontakt med Rockfestivalen for å få til dette, og de har vært helt supre å jobbe sammen med.

Så da ble Norges stlørste mobile scene en mulighet?

– Ja, vi hadde aldri i verden fått dette til uten Rockfestivalen. Vi ville ha noe som kunne fenge folk flest, liten og stor, og det synes jeg dette viser at vi har klart, sier Sætre.
– Rockfestivalen har lagt til rette for oss på en ypperlig måte, og nå ønskee rjeg dem lykke til med resten av arrangementet, sa Sætre lørdag, veldig klar over at årets ferstivalfredag var preget av store nedbørsmengder og sviktende inntekter. 
– Jeg håper det blir knalloppslutning ikveld! Han fikk sine ønsker oppfylt. Da Madcon gikk på scenen sluttet det å regne, og regnet holdt seg vekk til til klokka 02.30 på natt til søndag, da festivalen akkurat var avslutta for året.

– Hvordan står det med hundreåringen?

– Det er en veldig sunn, frisk og vital 100-åring"! Det understreker med dette arrangementet, sier Sætre med ettertrykk.
""Tinn Energi hadde i tillegg til Madcon hyra inn Alvedans til å opptre med Madcon, og Tinndølan til å kjøre et opplegg som hadde enorm oppmerksomhet i det mindre teltet.
Helde Songe var hyret inn som konferansier, og for å si litt om Tinn energi. Han vet endel ,for han er forfatter av Tinn Energis historie.

Bare Egil og Aslags Superpopulære barneshow var akkurat det – superpolulært!

– De ville lære dumme unger på Rjukan litt fornuft, sa de?

– Hehe, det er veldig mye bra og smarte unger i Tinn, så jeg tror de hadde det mest morsom ler Sætre, som var veldig underholdt av barneshowet som engasjerte de små veldig.
– Det var veldig morsomt å se engasjementet!

– Nå har vi dette, vi har invitert til konserter og kake med Agitato på Eldres hus og i bygda, Helge Songe skriver bok om ""historien og vi har vært på en flott tur med de ansatte til Island for å feire skikkelig internt også, og jeg er veldig fornøyd med alt sammen, sier Sætre.
– Vi ville lage noe for alle. Det var hovedpoenget, og det synes jeg vi har klart, sa Sætre, godt fornøyd med at regnet ga seg da Madcon inntok parken.

Madcon lagde stor stemning, og den enorme bursdagskaka forsvant iløpet av to timer.
1200 kakestykker 200 melisboller, nesten 100 liter kaffe og store mengder brus gikk med. Men så er da også 100 år i Tinn og folkets tjeneste verdt å feire!

Linker:
Tinn Energi

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia