fbpx

Spennende på Rjukankonferansen

Radio Rjukan27. oktober 20152min
rjukankonferansen1_4847

Gaustablikk Høyfjellshotell var blant dem siom presenterte sine nyvinninger og spanderte også bevertningen på de mange påmeldte, og de fremmøtte fikk ta i bruk en lekkert nyoppusset Gaustablikksal, der Tinns nye ordfører Bjørn Sverre S. Birkeland fikk æren av å åpne konferansen med sitt budskap om hva kommunsen nye "regjering" ville tilby reiselivs-Tinn.
Det var ikke lite. Birkeland er godt informert om hva som skjer, selv om han mente at folk i salen var bedre orientert.
– Vi vil se på å legge til rette for alt som skjer nå, der vi er villige til å satse med næringene, sa Birkeland, og viste til at overnattingskapasitete ni byen Rjuian er blitt en aktuell problemtaikk. 
– Vi må se på løsninger for plassering av et nytt byhotell, og da gjerne i sammenheng med at kommunen begynner prosessen med en ny flerbrukshall, sa Birkeland.

Det var flere nyheter som ble presentert på messa, som Radio Rjukan skal komme tilbake til, men foruten presentasjkon av Gaustablikks satsinger, ble det også presentasjoner ac hva Rjukan Næringsutvikling holder på med, om et nytt samarbeid mellom de fire store i reiselivs-Tinn, og nye kampanjer som skal følge opp årets store turistsuksess.
VisitTelemark og Innovasjon Norge hadde hver sine spennende foredrag, og visitRjukan kunne også presentere mye som er på gang.

Totalt sett var deltajkerne svært fornøyde med årets Rjukankonferanse, som ganske sikkert blir et årlig fenomen i åra som kommer.
– Veldig nyttig og interessant, var gjennomgangstonen fra de Radio Rjukan snakket med etter konferansen.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia