
Den observante bytraver har fått med seg at det er ting som skjer i kafélokalene i Meierigården. det som i sin tid var Melbaren, Mix og mer til.
Anne Hasmmer og Trond Knutsen, som har bakgrunn fra tilvarende virksomhet i Brevik, er i full gang med oppussing for det som vil bli en kafé med noe for enhver.
– Vi håper å kunne åpne på lørdag, men det blir ikke med full meny. Men i løpet av noen dager er vi klare, sier Anne Hammer til Radio Rjukan, og inviterer oss tilbake når ting er ferdig.
I mellomtida er profileringen på butikkvinduene kommer opp, og det er lekkert pusset opp innvendig.
– Kan du røpe hva som blir på menyen.
– Vi vil ha en enkle norske retter, ikke gatekjøkkenmat, baguertter, isbar og venter inn kaffemaskina nå når som helst, forteller Hammer, som altså håper hun er klar til å så smått åpne på førstkommende lørdag.
Men ennå er det mye å gjøre før man er så langt.