fbpx

Rjukan Vare- og Lagerhotell lanserer nye nettsider

Radio Rjukan2. juni 20176min
rjukan-varehotell_8399

""Rjukanbedriften Assistco har nå lansert sitt bebudede lagerhotell i det gamle hovedlageret i Rjukan Næringspark.
Fordi de leier 8000 kvadratmeter av Næringsparken på Rjukan, kan de også bruke den på logstikk- og varehotell her.

Assistco ble etablert 1. januar 2009, da de gikk fra Hydro. Den gang var de syv ansatte som kjøpte ut virksomheten fra Hydro. Etter de åtte åra bedriften har vært på beina, har de kjempeutvikling siste år, og i årene framover.
– Det det har vært utrolig spennende åtte år, og vi føler at vi omtrent bare har starta, sier Sigmund Mårdalen, som kaller seg lagkaptein på Assistco-laget.

Bedriften driver tungt i Sportsutstyr, egenproduerte isposer og andre sportmedisisnke produkter, samt logistikk og lisensierte idrettssklær fra Hummel, i tillegg til nettbeutikker og factoringtjenester.
""Assisco har idag 17 ansatte, og har planer om å øke i tiden som kommer. Omsetingen har økte med 30% siste år, og passerer 50 millioner kroner, og forventer i forhold til inngåtte kontrakter å øke minst like mye neste år.

Nå går de tungt inn i distribusjon og varehotell, da de ligger midt i hjertet av sør-Norge.
– Vi finner ikke noe mer sentralt sted enn Rjukan for å distribuere! Vi utnytter at vi har sju transpotører på Rjukan hver dag, som står i kø for å fylle varer. Det har vi satt i system.
Vi har varehotell for profilvarer og messer for mange f.eks. Yara og Dagbladet, og Den norske stats kirke, og det er mye varer, kan jeg fortelle!
I tillegg er man iferd med å tegne kontrakt med Tine, Delta og DnB og ikke minst Gjensidige. Der har vi tatt på oss en kjempedistribusjonsjobb for dem. I går f.eks. kom 1000 vaffeljern som skal distribueres rundt i hele landet. 
På denne måten å jobbe på tar vi vekk svingninger i hverdagen, fortalte daglig leder og en av eierne Sigmund Mårdalen i en presentasjon for Rjukan Næringsutvikling tidligere i år.

Vare- og lagerhotellet er tilrettelagt for alle tjenester som kreves. Foruten lagringskapasitet tilbyr vi alle tilhørende tjenester for logistikk og transport. 
– Vi har flere daglige innkommende og utgående biler som gjør at vi kan distribuere varer over hele Norden raskt og kostnadseffektivt, skriver de på nettsidene.

– Vi driver varehotell fordi bedrifter og organisasjoner må ha fokus på sin hovedvirksomhet, og vi tilbyr flyt. Det slår an.
– Vi har tatt vare på holdninger og kunnskap fra den tida, og driver mye også for bedrifter her i Tinn, sier Mårdalen, og ""nevner Hydro Energi, Statkraft, Yara og Tinn kommune.

– Vi håndterer f.eks. veisaltet til Tinn kommune. Ellers er det 29 mil av gårde, og vi har riktig pris!
Sier Sigmund mårdalen, og nevner kunder som Hydro Energi, Statkraft, Yara og Tinn kommune.

– Vi håndterer f.eks. veisaltet til Tinn kommune. Ellers er det 29 mil av gårde, og vi har riktig pris!

Linker:
Rjukan Vare- og Lagerhotells nettside 
Tidligere sak om Assistco: "Assiscto på Rjukan går så det suser"

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia