fbpx

Rjukan Kebabstue inn på gamle taxiplassen

Radio Rjukan25. mars 20153min
robertos-rj-kebabstue_44ce

Etter at de forrige driverne stakk av av fra husleie, har det en stund stått tomt i de svært tridisjonsrike burger- og kebablokalene der Robertos Gategrill og Gunns Grill har holdt til. Tilogmed Rjukan Drosjesentral har flyttet fra den andre delen av bygget. Nå er det imidlertid klart for nytt gatekjøkken etter Tex Burger forsvant.

Det er Sahid Riaz som starter opp Rjukan Kebabstue i nyoppussede lokaler, som fortsatt eies av Roberto Nazareno.
– Meningen var å starte opp i påska, men vi blir visst ikke ferdige til det. Det er mer som må på plass, og ting tar litt lenger tid enn det vi trodde, men det er uansett ikke lenge til sier Ryjaz, som kommer fra Oslo til Rjukan. 

– Det er veldig fint pusset opp, og nå skal vi vise at vi kan lag er bra gatekjøkken med bra mat. Kandas produkter, som Roberto drev med før, og ordentlig god kebab, med ordentlig kebabkjøtt, ikke bare sånn farsekjøtt.
– Vi skal jobbe hardt her for å lage skikkelig god mat. Det håper jeg vi klarer å overbevise folk om. Det tror jeg skal gå veldig bra.

Rjukan Kebanstue-skiltene blir snart hengt opp av Kanda, og det er ikke umulig at lokalene der Taxi-sentralen var, også kan bli en del av gatekjøkkenet. Det er ideer også til dette lokalet, mehn det får vi komme tilbake til.
– Vi har snakket om et opplegg også her, men først må gatekjøkkenenet opp å stå, sier Roberto Nazareno.

– Nå lover jeg ordentlig mat, og håper vi blir tatt godt imot, sier Riaz, som stortrives på Rjukan.
– Jeg synes det er helt herlig her på Rjukan. Hver gang jeg kommer hit synesw jeg det er helt nydelig. Jeg får en helt annen puls og frisk luft. Det er helt herlig her på Rjukan, sier Riaz, som gleder seg til å starte opp.

– Velkommen skal dere være om noen dager, alle sammen! Jeg håper dere blir fornøyde, sier Sahid Riaz til sine kommende kunder. Hamn lover å servere byens beste kebab.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia