fbpx

Maxbo åpnet på Rjukan

Radio Rjukan30. januar 20204min
maxbo-rjukan-apning-20200130_100427_906c

Torsdag var det offisiell åpning av Maxbo Rjukan, som åpner i samme lokaler vi har vært vant til å ha Montér Rjukan. Overgangen kommer etter at Bringo solgte fire Montèr-franchisebutikker på Østlandet, tre av dem gikk over til Maxbo, blant dem den på Rjukan.
Ordfører Steinar Bergsland fikk æren av å markere åpningen ved å sage over en blå stender.
– Dette er starten på en stor satsing, sier varehussjef Finn Håkonsen.
 
""Åpningen av Maxbo på Rjukan skjer etter at Maxbo-eieren Løvenskiold Handel i fjor kjøpte det som var tidligere var Montér på Rjukan.
– Vi gleder oss til en ny start og en ny giv, sier Finn Håkensen, som nå får tittelen varehussjef.

– Nå skal vi ta med det beste av de vi har bygget opp gjennom årene, og kombinere det med alle mulighetene som følger med å være i Maxbo-kjeden. Maxbo jobber nå med å gjenreise faghandelen, og satser spesielt mye på kompetanse og kunnskap hos alle ansatte. Det betyr at vi enda bedre kan hjelpe kundene i mål med prosjektene sine. De har også et spesielt fokus på digitalisering og effektiv logistikk, som jeg tror kommer til å bli et viktig konkurransefortrinn, sier Håkensen.
Han vil samtidig poengtere at det er de samme folkene som skal jobbe her, med den lokalkunnskapen og serviceinnstillingen som de har bygget opp gjennom de tidligere tolv årene.
– For oss er det å hjelpe kundene vår viktigste oppgave. Vi har både vanlige forbrukere og proffe håndverkere som kunder, med mange forskjellige behov. Hos oss skal alle bli møtt med samme positive og profesjonelle innstilling, sier varehussjefen.
 
Maxbo-sjef Thomas Støkken har stor tro på det nye Maxbo-varehuset.
– Dette er et varehus og en gjeng som har drevet svært godt gjennom mange år. Som en del av Maxbo-familien får de tilgang til et stort støtteapparat, og vi skal gjøre alt vi kan for at de skal lykkes godt også som Maxbo. Samtidig er Telemark er stort og viktig satsingsområde for oss, og dette oppkjøpet er derfor en viktig del av å kunne ha et godt og bredt tilbud i regionen. Spesielt det store hyttemarkedet er interessant, og Maxbo har nå lansert egne hyttemodeller som vi tror kommer til å bli godt mottatt også her, sier Støkken.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia