fbpx

Klargjør for høstmesse på Gaustablikk lørdag

Radio Rjukan4. oktober 20175min
hoestmesse-gaustablikk2014-visitrjukan_a947

Tradisjonen tro blir det Høstmesse på Gaustablikk i helga som er i midten av høstferien, og vi lar et arkivbilde fra en tidligere messe få illustrere at de foregår på Gaustablikk. Nå inviteres både hyttefolk og fastboende på messe, for å vite mer om hva som finnes i området.

""Høstmessa er en presentasjon av lokalt næringsliv, og det er blitt en tradisjon der hyttefolk og lokalt næringsliv setter hverandre i stevne er populært fra begge sider.
– Hensikten er å skape fruktbar dialog med hyttefolket, og skape aktivitet i området, sier Renée Fjellrud hos visitRjukan. 

Nok en gang er lokalt næringsliv invitert til å vise seg fram for eiere av fritidsboliger, gjester på overnattingssteder, tilreisende, samt potensielle kjøpere av fritidsboliger i Gaustatoppen-området og andre steder i kommunen. 

 – Høstmessens formål er å gi lokalt næringsliv mulighet til å vise seg fram for eiere av fritidsboliger, gjester på overnattingssteder, tilreisende, samt potensielle kjøpere av fritidsboliger i Gaustatoppenområdet og andre steder i kommunen, sier Renée Fjellerud fra VisitRjukan. 

– Tilbakemeldingene fra tidligere utstillere er meget positive. Dette er en mulighet til å vise hva vi kan tilby i nærområdet. Derfor inviteres store og små aktører i forkant til å delta med en stand, sier Fjellerud.

– Hensikten er å skape fruktbar dialog med hyttefolket, og skape aktivitet i området, sier Fjellrud, som likevel inviterer både hyttefolk og fastboende til å komme. Og selvsagt håper vi at også at alle sprer det blant sine kontakter, sier Fjellerud.

– Dette er en gylden mulighet for både fastboende og hyttefolket til å bli bedre kjent med tilbydere av lokale varer og tjenester, forteller Fjellerud, som håper det blir folksomt på messa lørdag.

Butikkene og bedriftene holder stands som er på cirka 10 kvadratmeter, og skisenteret holder kaffebaren åpen. Det er også satset mer på matservering enn det har vært tidligere.

– Footprint Guiding har aktiviteter for barna. Her kan man prøve skiskyting. Irene har også sine boder utenfor hvor man kan gjøre en god handel. 
Man har spredd nyhetsbrev, noe som blant annet distribueres via hytteforeningenes mailinglister og oppslag i Gaustablikkomrtådet,  RA's hytteavis og de ulike aktørenes nettsider, slik at man også når potensielle hyttekjøpere. Facebook brukes også flittig. 

Det er mange utstillere som er klare med stand: Carlsen & Fritzøe, Den Lykkelige Sportsmann, Gaustatoppen Booking, Gaustatoppen Laft, Gullsmed Sando, Hårgalleriet, Monter Rjukan, Rjukan Røde Kors, Rjukan VVS & Elektro, Vestfjordalen Konditori, Wenches Hudpleie, You & Me og amnge flere har meldt seg.
Det blir salgsboder utenfor, samt at Footprint Guiding har aktiviteter utenfor messehallen på Gaustablikk
Skisenter.
 

Linker:
Om messa på visitRjukan
Messas facebookarrangement

Arrangementsfakta – Program:
Kl 11-15     Hyttemesse
Praktisk informasjon:
Standene må bemannes kl 11-15. 
En stand vil være på ca 10 kvm med 1 bord og 1 langbenk, strøm og evt. internettilgang. Skisse over lokalet og flere detaljer vil bli informert om etter hvert.

Foto: VisitRjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia