fbpx

Gausta Vertorama får spektakulær utsikt ned mot Rjukan

Radio Rjukan23. mars 20193min
gausta-vertorama-1_1a08

Utbygger planlegger å reise Gausta Vertorama med 43 leiligheter fordelt på 7 bygg. Nå er salget i gang.
es@rablad.no
Salgsprospektet for det nyeste leilighetsprosjektet i Gaustaområdet er lagt ut på finn.no. Rett ved Brendstaultoppen har tiltakshaver Brunlanes Eiendom AS fått rammetillatelse av Tinn kommune til å reise denne type bygge her. Det Larvik-baserte selskapet med daglig leder Knut Inge Anvik Johansen i spissen driver med eiendomsutvikling i Sør-Norge.

I prospektet heter det «Fritidsleilighetene bygges på en utsiktstomt av de sjeldne, midt i alpinanlegget og med kort vei til langrennsløypene og senterområdene. Fritidsboligene er tegnet av anerkjente Vårdal arkitekter. Tomten har en attraktiv beliggenhet ca. 940 moh.»

De siste 20 årene har flere utbyggere snust på tomta som har utsikt til Gaustatoppen, Rjukan og Hardangervidda. Et av prosjektetene het da også Gaustatoppen Panorama – utsikt i bredden-hvor løsningen var terasseleiligheter. Nå er det «vertorama» – utsikt i høyden som er stikkordet.

Det er eiendomsmegler Christopher Lejonberg som formidler salgene.

– Artig navn?

– Ja, vi var i tenkeboksen en god stund der for å finne et navn som faktisk beskriver hvor mange høydemeter utsikt du får utenfor vinduene, sier han.

Det er 43 leiligheter fordelt på 7 bygninger over 2-3 etasjer. Fritidsleilighetene blir fra 57-81 kvadratmeter med 2-3 soverom, 1-2 bad og vil selges til faste priser fra 2 850 000 til 4 500 000 kroner.

– Responsen?

– Etter en uke i annonsemarkedet har vi fått veldig god respons, og regner med å selge nok til å begynne bygging av i hvert fall de to første bygningene i sommer. Det er 13 leiligheter i de to bygningene lengst inn på tomten, nærmest skibakken, som vi lanserer for salg nå til uken, forteller megleren fra Sem & Johnsen Prosjektmegling.

Her legges det opp til felles tun med lekeplass, grillområde og kjørbar løkkevei. Stikkordene er moderne arkitektur med store vindusflater.

Det er Vårdal arkitekter som har tegnet byggene og mange andre moderne hytter rundt omkring i fjell-Norge. En av arkitektene til Vårdal tegnet blant annet fritidsboligen som ble solgt for 11,6 millioner kroner lenger vest i Gaustaområdet tidligere i vinter. Så mye har aldri én hytte gått for i Tinn – noen gang.

Se finn-annonsen

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia