fbpx

Frokostmøte for næringslivet med fokus på digital synlighet

Radio Rjukan9. mars 20175min
frokostmoete-rnu_c751

RNUs frokostmøter er med fullfrokost og nyttig info i tida fra 8 til 10, og møtene har vært godt besøkt.
Tirsdag 21. mars er det igjen møte, denne gang det første etter at RNU flyttet til Skriugata. Derfor er scenen da også skiftet til Rallarhuset.

– Temaet denne gangen er viktigheten av digital synlighet. Vi har flere spennende foredragsholdere på programmet, og Hanna von Bergen tar turen fra Oslo til Rjukan for å gi oss en god start på dagen med nydelige toner, opplyser RNU.
– Vi disker opp med lett frokost, vafler og rykende fersk kaffe. 

""Hanna von Bergen kjent fra The Voice tar turen fra Oslo til Rjukan for å holde en minikonsert på frokostmøtet, og fredag en det rigget klart, samtidig som Hanna allerede er kommet til byen.

Deretter kommer det tre foredragsholdere, som er invitert til å si litt om hvert sitt felt.

– Første foredragsholder ut på programmet er Borgar Dahle. Han er strategisk rådgiver i Reklamehuset Wera
Borgar har jobbet med digital markedsføring i over 10 år innenfor ulike selskaper. Han jobber mest med digital kommunikasjon og utfordringer knyttet til kanalvalg og riktig bruk av virkemidler. Reklamehuset Wera har 17 ansatte med kontor i Porsgrunn og Notodden.

""Marianne Bøen er neste foredragsholder på programmet.
Hun jobber for Sport 1 Rjukan og har ansvaret for markedsføringen av butikken. 
Marianne stiller opp på frokostmøte for å fortelle oss om hvordan Sport 1 Rjukan tar i bruk sosiale medier som en del av sin markedsføringsstrategi.

""Tredje foredragsholder på programmet er Morten Leite, som tok over som vertskap på Rjukan Admini Hotel sammen med sin samboer 1. oktober 2016. 
Før han tok valget om å flytte til Tinn kommune jobbet han som seniorrådgiver, innen salg –og marked for organisasjonen HR Norge hvor han hadde vært i 3,5 år. 
Før det har han 20 års erfaring fra reiselivsbransjen, både fra reisebyrå, hotell, ferje og cruise. For det aller meste med fokus på salg, markedsføring og ledelse. 
Han tar turen til frokostmøte for å dele sin kunnskap med oss og fortelle om deres fokus på drift og markedsføring av Rjukan Admini Hotel.

Linker:
RNUs frokostevent på facebook 
RNUs facebookside
RNUs nettside

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia