fbpx

Flere bakker og heiser åpner på Gausta Skisenter

Radio Rjukan29. januar 20193min
gausta-skisenter_4868

Fredag kveld begynte fin puddersnø lave ned ogdet fortsette utover helga. Det er snakk om bortimot 30 centimeter snø fra øst, og mer er ventet onsdag, torsdag og fredag denne uka. Samtidig går snøproduksjonen på høytrykk i Gausta Skisenter. Lørdag åpnet Gaustablikkekspressen, Svarten og Linken, og det er ventet at flere nedfarter vil åpne fortløpende. 
– Snøproduksjoen går nå med all kapasitet i Sondre for å få den åpnet så snart som mulig, deretter vil det bli produsert i Hotellbakken og i Tinn. Det nærmer seg også åpning av Hovdestaulparken. Vi krysser fingrene for at hellet snur og at Gausta skisenter fremover kan vise til et supert anlegg som alle ansatte og alle gjester kan være stolte av, skrivere Gausta skisenter på sin facebookside.

Nå er altså 8 av 13 heiser igang, mens 13 av 35 nedfarter er åpnet for bruk. For det har vært en utfordrende vinter så langt for Gausta Skiseter, bekrefter direktør på Gaustablikk Ane Johnsen.
– Det har vært en tøff oppstart på sesongen. Vi synes ikke det er hyggelig at folk ikke har vært fornøyd. Vi tar det på høyeste alvor, og vi har forsøkt å møte tilbakemeldingene med dialog. Men vi tar det som et tegn på høyt engasjement og at folk er glad i området. Det har ikke vært optimalt, men vi er nå glad for at vi kan tilby et flott anlegg igjen. Vi har gjort store investeringer i alpinanlegget, der mye fjell og stein er fjernet, og vi har flatet ut i noen områder. Vi har hatt en utfordring med å få på plass endringene i den ombygde bakken, men det er på plass nå så vi i full gang. Det er gull verdt at vi har økt snøproduksjonkapasteten ganske mye før sesongen, sier Johnsen.

– Nå kommer trykket, og selv om vi har hatt svært stort belegg hittil i sesongen og til tross for oppstarten, har vi hatt et veldig stort trykk. Men nå er det høysesong. Uke 7, 8 og 9 er nesten fullbooket. Nå kan folk forvente seg en fantsastisk skiopplevelse hos oss resten av året, lover Johnsen.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia