fbpx

Dong Fang flytter

Radio Rjukan30. april 20173min

Flytter: Eierne av restauranten Dong Fang har fått med seg to investorer på kjøpet av Sam Eydesgate 91. Nå kan det være at kinarestauranten flytter inn i deler av byggets serveringslokale, mens det blir kafédrift i serveringslokalet ut mot Sam Eydesgate.
Nye tider for kinarestaurant
Dong Fang restaurant har planer om å flytte inn lokalene etter kafé Nye Tider. Her skal det bli både restaurant ut mot Storgata og kafé mot Sam Eydesgate. Det går mot en rokering av serveringssteder i Rjukan sentrum. Rjukan Næringsutvikling har kjøpt bygget hvor Dong Fang restaurant holder til i dag og næringsselskapet har på sikt planer om å ta dagens serveringslokaler i bruk. Arne Heisholt, daglig leder i Dong Fang, bekrefter at han er involvert i på kjøpet av Sam Eydesgate 91 – hvor Team Klipp og Nye Tider holder til i dag. Bygget fra 1911 har i tillegg tre leiligheter fordelt på 2. og 3 etasje.

Egil Stensrud, es@rablad.no, 950 43 675
Flere eiere
– Jeg kan bekrefte at min kone og to andre investorer kjøper denne forretningsgården. Huset har ligget ute til salg en stund. Bygget, som ble totalrenovert for ti år siden, har en veldig sentral beliggenhet, nærhet til Rjukan torg og innganger mot to sentrale gateløp på Rjukan, forteller han.
Foreløpig vil han ikke si for mye om de videre planene, da han og de andre eierne vil ha en samtalerunde med dagens leietakere om framtida. Han understreker at de på sikt har som mål å innrede et restaurantlokale og et kafélokale omtrent innenfor dagens serveringslokale.
Mer turistvennlig
I Rjukan sentrum kan det å flytte virksomheten 30 meter fra en tverrgate til hovedgata bety en forskjell.
– Våre gjester som er fastboende her på Rjukan finner fram til dit vi er nå, men for turister og tilreisende kan det være lettere å finne fram når en ligger ut mot to sentrale gater på Rjukan, sier han.
Dagens navn på restauranten Dong Fang betyr «Østlig» på kinesisk – i den forstand der solen står opp. Nå kan det være at han og kona må finne et nytt navn, kanskje «Østlig» i den forstand der solen speiler seg.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia