fbpx

Den største leiligheten i Gaustatoppen Lodge lagt ut for salg

Radio Rjukan23. februar 20179min
gaustatoppen-logde2_b17a

"""Velkommen til Lodgens største endeleilighet i populære Gaustatoppen Lodge, midt i Gaustablikk og Gaustatoppen skisenter og rett ved Gaustablikk høyfjellshotell, Brendstaul og Gaustatoppen Naturpark. Selveierleiligheten har en særdels attraktiv beliggenhet med herlig utsikt mot Gaustatoppen, Rjukandalen, Hardangervidda og fjellheimen rundt Kvitåvatn med vinduer mot øst, vest og nord." heter de i starten av annonsen som nettopp er lagt ut på finn.no.

Fritidsleiligheten med boareal på 153 m² pluss 52 m² solrik terrasse, ski inn/ski ut og nydelig utsikt til den nette sum av 7,5 millioner kroner ligger 980 meter over havet, og har stueutsikt rett mot Gaustatoppen.
Leiligheten inneholder bl.a. romslig hall, 6 soverom, 3 bad, romslig stue med åpen kjøkkenløsning og stor, solrik terrasse på ca. 52 m². 3 garasjeplasser samt 3 boder.

​Sammen med ei hytte til samme pris er dette dyreste fritidsbolig i Tinn og Gaustablikkområdet for tida.
Området har i 2016 rykket opp som det med størst prisøkning i Norge (24%), og Tinn er nummer fire i Norge npå prisnivåtoppen. (Linker til nylige saker på radiorjukan.no)

"""Dette er leiligheten for deg som har stor familie eller ønsker mange venner på besøk. Leilighetens areal består av det som i de andre byggene er leilighet 104 og 105. Leiligheten ble prosjektert og bygget på denne måten fra tidlig planstadiet og fremstår derfor ikke som to sammenslåtte leiligheter, men som en helhetlig enhet. Det er i ettertid ikke mulig å foreta en sammenslåing som denne grunnet de bærende konstruksjoner m.v. som ble endret i prosjekteringsfasen. Leiligheten er åpnet opp helt og den har bl.a. fått ett ekstra bad." heter det videre i annonsen som smører på videre:

"Leiligheten har en svært god planløsning der man har to soveroms avdelinger. Den minste, betegnet som gjesteavdelingen, har to soverom og eget bad. Veggene mot den andre delen av leiligheten er det opprinnelige ""leilighetsskille slik at det er en svært god lydisolering mellom de to soveromsavdelingene. I hovedsoveromsavdelingen er det ett "master" soverom med eget bad, samt ytterligere 3 soverom med ett bad, dvs. at leiligheten har totalt 6 soverom og 3 bad. De to avdelingene er naturlig bundet sammen med stue og kjøkken i front med vinduer fra gulv til tak med panorama utsikt rett på Gaustatoppen i 15 meteres bredde. Bygg C i Gaustatoppen Lodge er det bygget som har den mest ideelle vinkel for utsikt mot Gaustatoppen, samt for sol. Videre ligger leilighetens nordside inn mot en liten kolle som gjør at den store terrassen på ca. 52 m². ligger svært lunt til. Terrassen egner seg for store selskaper og nåværende eier har i alle år hatt "påskelunch" med mellom 50 og 60 gjester. 
Leiligheten har en unik beliggenhet i forhold til utvendig terreng. Når man er inne i leiligheten har man en 100% """hyttefølelse" der man er i direkte kontakt med terrenget kombinert med en helt fantastisk utsikt. Dersom man ønsker seg hytteliv, men samtidig ønsker fordelene med å eie leilighet, må denne leilighetene oppleves.
Leiligheten er spesielt tilrettelagt for gjester eller en stor familie med flere generasjoner der dette også er hensyntatt hva gjelder stue, spisestue, kjøkken, lagring, bodplass og parkering. Slik leiligheten er innredet i dag er det plass til 16 personer ved spisebordet, men man kan dekke til langbord med enda flere om man vil. Kjøkkenet er designet med arbeidsplass til mange som ønsker å lage mat sammen der det er ekstremt god benke- og skap/skuffeplass. På kjøkken er alle hvitevarer av type Miele." 

""Videre har leiligheten 3 garasjeplasser ved siden av hverandre og det er i tillegg gjesteparkering i parkeringskjeller. 

De tidligere alpinessene Ole Chrisatyian Furuseth og Jostein Haugens store leilighetsprosjekt Gaustatoppen Lodge har solgt svært godt, også gjennom finanskrisetider. Byggene holder høy teknisk- og arkitektonisk kvalitet. Byggene er bygget med etasjeskillere i betong og plasstøpte konstruksjoner der det meste av synlige yttervegger er forblendet i naturstein. Alle terrasser er dekket med skifer.
I Gaustatoppen Lodge er ski in/ski out tatt på alvor der alpinløypa Kofferten går rett på oversiden av bygget og man kjører på ski rett inn i boden utenfor døren. Langrennsløypene går ca. 50 meter nedenfor bygget.

Utformingen er inspirert av den såkalte Lodgestilen, forbundet med den tradisjonelle bebyggelsen som finnes i Nord-Amerika og Alpene. Fasadene har store vindusflater og gjennomgående bruk av kraftige trematerialer i kombinasjon med glass og stein.
De foreløpig seks bygningene, som kan få enda flere naboer i åra som kommer, består av 14 leiligheter fordelt på 3 etasjer samt parkering i egen p-kjeller i sokkeletasjen.

Linker:
Link til annonsen på finn.no 

Linker til andre hyttesaker på radiorjukan.no:
Området har i 2016 rykket opp som det med størst prisøkning i Norge
Tinn er nummer fire i Norge npå prisnivåtoppen

Fotos: Annonsen på finn.no

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia