fbpx

Åpner nyoppusset Skinnarbu

Radio Rjukan18. mai 20165min
skinnarbu-ippussiung_49ba

Skinnarbu Nasjonalparkhotell går nye tider i møte. Etter noen måneder der hotellet har vært akuttmottak for flyktninger har det de siste ukene pågått oppussing av innkomstparti og respesjon på hotellet. I tillegg er man igang med oppussing av rom.

""– Er alt klart til å ta imot syklister på torsdag, Roar Myhre Walmann?

– Det er vel å ta i, mern det skal det bli. Vi jobber på spreng for å rekke det, og det gjør vi nok, sier Walmann til Radio Rjukan.
– Vi har hatt snekkere og malere som nå i førsteomgang har pusset opp ankomst og resespsjonsområdert. Og så er vi igsang med å male og oppgradere rom. Vi står litt på hue i innspurten men kommer til å bli ferdige, beroliger Walmann, som har postet bilder av det som skjer på høyfjellshotellets facebookside.

– Hvordan fungerte det med flyktningene. Er det mye å gjøre etter det?

– Nei, det så veldig bra ut etter det oppdraget. Det er ikke den store slitasjen vi opplevde. Alle måtte holde orden på egne rom, og de fungert esom vbabnlige hotellgjester. Jeg har ikke noe å sette fingeren på i hvordan rommene ble behandløet, sier Walmann, som forteller at oppussing var planlagt før det ble akuttmottak i den ekstraordinære situasjonen.

""– Hotellet trengte en oppussing, fordi det har jo vært en stuind siden sist, så det er noe vi har sett fram til, sier Walmann.
Hotellet fikk nye eiere for ett års tids siden, da Wahlmann kom inn som daglig leder.
Erlend Follæg eier 75% og Olav Skinnarland eier 25% av hotellet, da et nytt selskap ble opprettet for et år siden.

Nå blir hotellet vanlig høyfjellshotell igjen, og gjerne litt mer enn det håper vi, siere Walmann, som ser fram til å ta imot gjester i fullt hotell på torsdag, når syklister og deres følgeteam inntar hotellet.

– Åpningsdagen er fullbooket her av syklistene i Tour of Norway, og gleder oss fælt til det.
– Tor Hushovd og mange syklister, så her blir det fullt, sdier Walmann, som forteller at de har booket mye de siste dagene i tiullegg.
""– Så går vi rett videre til nytt stort selskap med gjester, og i tillegg har vi veldig mye bookinger framover, så jeg synes det ser lyst ut, sier Walmann, som de siste dagene har vist bilder og bedt om delinger imot trekning av opphold åpå hotellet, noe som har vært en stor suksess.

Linker:
Skinnarbu Nasjonalparkhotells nettside
Skinnarbu Nasjonalparkhotells facebookside
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia