fbpx

Nye muligheter for Fast & Furious 8 på kino denne helga

Radio Rjukan14. april 20173min
furious8_ee86

Det var meldt supervær i påskefjellet, men det har vel ikke vært like supert som meldinga, for å si det slik, og tillegg er det klart at mer enn 50% av befolkningen drar ikke på fjellet i påsken. Og for noen er det vel også greit å få en pause fra både ski, sol og påskefjell også. Og da er Rjukan kino et godt forslag.

Og påskens ubestridt største release er den åttende i rekken av det som har blitt verdens største film-franchise på linje med James Bond og Star Wars, Fasat & Furious. Bildet er fra Island, der deler av Fast & Furious 8 ble spilt inn, med noe som tyder på at de har hentet inspirasjon fra Børning 2 med halsbrekkende is-kjøring.
Hver eneste film i denne franchisen slår den forrige ned i støvlene som kassasuksesser, og ting tyder vel ikke på at det er slutt ennå. Det blir nok ny suksess med norske Kristoffer Hivju som skurk i filmen. 

Det ble tidlig utsolgt til onsdagskveldens verdenspremiere på Fast & Furious 8, og folk flokket til også fredag, men filmen settes også opp seinere i påsken. Men det blir flere forestillinger av denne ikveld søndag og mandag i påsken, og det er totalt foreløpig satt opp 8 forestillinger.

Linker:
Rjukan kinos nettside
Rjukan Kino på facebook
Kinoklubb Rjukans facebookside 
Kinoklubb.no sin nettside
Kinoklubb.no sin facebookside

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia