fbpx

Vellykket start på litteraturfestivalen

Radio Rjukan3. november 20183min
litteraturfest2018_977d

– Det var en god festivalstart, synes jeg, sier Andersen, men innrømmer at nervene stod på høykant siden ting trakk ut før åpningen. Fler eav hovedpersonene var nemlig ikke på plass før like før, som følge av glatt føre.

""– Ja nå puster vi lettet ut. Det gikk som vi håpet, sier Andersen, som setter stor pris på at lesesalen ble fylt opp igjen som sist.
– Det er alltid spennende, men jeg synes vi har gjennomført godt, og truffet så langt, sier Andersen, før hun skal over til Rallarhuset med forfatterne for å delta i bokbad og pop quiz med Finn Bjelke.

Det er solgt godt over 100 billetter, men det er fortsatt billetter igjen til at Øystein Haugan skal i samtale med multikunstnere Kjetil Bjørnstad i Rjukanhusets storesal. Ikke bare blir det samtale, men også bruk av husets stolte Bösendorfer-flygel.
– Jeg gleder meg veldig. Noe sånt har jeg ikke gjort før. Så det blir nytt. Jeg fant ut at jeg og Bjørnstad er født samme måned samme år, og vi husker nok mye av det samme, sier Haugan, som har lest seg opp på Bjørnstad den siste tida.

– Nå skal vi kose oss resten av kvelden, og så håper jeg folk møter godt opp på alle arrangementer imorgen lørdag, sa Andersen etter seansen i bibliotekets lesesal.
Lørdag starter festivalen i Rjukan Biblioteks lesesal med Ragnar Dybdal og særtrekkene i tinndialekta klokka 13, og deretter følger Nordens må språk med Jenny Fossum Grønn, og musikalsk lek med morsmål ved Igor Dunderovic.
På Rjukan Admini er Helene Uri klar klokka 16.30, etterfulgt av Rjukans egen Aasne Linnestå. Alt er gratisarrangementer.

 

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia